Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Watson: „Relațiile noastre de joc sunt grozave”

Paul Olar

Paul Olar
15.11.2014

Steaua CSM EximBank jubilează în Liga Națională. Cu un total de șase succese consecutive, formația lui Niksa Bavcevic a surprins suflarea baschetbalistică din țara noastră. Printre victimele bucureștenilor se regăsesc și CSU Ploiești sau U Banca Transilvania, nume cu pretenții în actuala stagiune.

Ultima grupare amintită s-a văzut învinsă de “roș-albaștri” sâmbătă, 15 noiembrie. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 64-57, iar rezultatul l-a mulțumit pe Travis Watson.

„A fost un meci bun, împotriva unei formații puternice, așa că mă bucur că am câștigat. Cred că formăm o echipă talentată, cu mulți jucători tineri. Vănăm mingea la fiecare atac și ne completăm excelent. La sfârșitul zilei, tot ce contează este o posesie. Noi suntem dispuși să tragem tare ca să facem lucrurile să meargă.”

Cele patru greșeli acumulate în sfertul trei nu l-au descurajat pe american să presteze eficient. Drept dovadă, pivotul s-a redresat, ajutându-și colegii sub panou.

„Eu joc baschet, indiferent de condiții. Am fost sancționat, dar am continuat să rămân în meci prin ce am putut, aici referindu-mă la recuperări.”

Watson a evidențiat unitatea de care dă dovadă grupul lui Niksa Bavcevic, așa că țintește un parcurs la înălțime.

„Consider că relațiile noastre de joc sunt grozave. Multe meciuri s-au încheiat așa cum ne-am dorit și sperăm să prelungim acest șir pozitiv.”

Fostul jucător al lui Zalgiris Kaunas a mărturisit, în final, faptul că România i-a lăsat o impresie plăcută.

„Mă simt bine în România, câștigăm și nu am de ce să mă plâng (râde).”

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!