Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trevon Allen: „A fost o seară de succes nu doar pentru mine, ci pentru echipă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.11.2023

Trevon Allen: „A fost o seară de succes nu doar pentru mine, ci pentru echipă”

CSO Voluntari continuă să parcurgă o formă foarte bună în toate competițiile. Gruparea de la marginea Capitalei a jucat pentru prima oară în Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” în cupele europene, reușind să obțină al șaselea succes la rând în toate competițiile. Ilfovenii au trecut cu 89-68 de Liege Basket și au bilanț 3-1 în ENBL.

Trevon Allen a fost din nou exponențial pentru Troublemakers. Fundașul american a terminat disputa de miercuri seara cu 30 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, fiind detașat cel mai bun marcator al meciului.

Allen a transformat 11/19 aruncări din acțiune, 6/11 de la distanță, respectiv 2/2 de la linia de libere, iar la final a avut 18 unități pozitive la +-. Iată ce a avut acesta de spus după meciul cu Liege:

„Cred că a fost o seară de succes nu doar pentru mine, ci pentru echipă per total. O victorie la o diferență consistentă, ceva în jurul căruia putem construi și munci în acest weekend și în vederea următorului meci de ENBL. Mă rog pentru jucătorii care s-au accidentat astăzi. Le urez o însănătoșire grabnică. Agresivitatea a fost importantă astăzi, iar noi am ieșit jucând dur, fizic. Am avut câteva momente slabe psihic, dar într-un final ne-am adunat. Motivația mea este să îmi continui forma pentru meciurile care urmează. Suntem într-o formă bună și dacă o putem continua, e cel mai bun lucru pentru noi.”

În următoarea rundă din ENBL, CSO Voluntari va primi vizita celor de la Newcastle Eagles, la jumătatea lunii decembrie. Până atunci, ilfovenii se vor duela cu CSM Galați, Laguna București, Corona Brașov și U-BT Cluj-Napoca în campionat.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!