Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trevon Allen, la finalul succesului cu SCM Timișoara: „Cred că este un pas important”

Trevon Allen, la finalul succesului cu SCM Timișoara: „Cred că este un pas important”

CSO Voluntari a câștigat duminică, 29 octombrie, duelul cu SCM Timișoara (82-71) și a ajuns la un bilanț de 3-2 în Liga Națională de Baschet Masculin. Un aport important a avut Trevon Allen, care a adunat 16 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Iată ce a declarat americanul lui CSO Voluntari, în exclusivitate, pentru baschet.ro:

A fost un meci excelent. Am avut energie, am jucat cu intensitate, am executat bine și ne-am făcut treaba. Cred că este un pas important pentru noi, iar acum ne concentrăm la următoarea partidă.

Întrebat despre cum i se pare faptul că el și Keyshawn Feazell au condus garnitura a doua a ilfovenilor, venind cu multă energie de pe bancă, Allen a spus următoarele:

Vom face tot ce e nevoie pentru a încerca să câștigăm. Am venit cu energie de pe bancă însă, în același timp, ne dorim să începem cu energie fiecare meci. Vom face ajustări și vom vedea ce putem face pentru a avea energie încă de la început.

Alb-albaștrii au câștigat două partide în această săptămână, una în European North Basketball League și una în LNBM:

A fost foarte important. Atunci când câștigi meciuri consecutive, începi să te simți confortabil cu colegii tăi. Așa înveți de ce e nevoie pentru a câștiga. Ne ajută să intrăm în ritm, să ne facem o rutină pe care să le avem pentru următoarea partidă.

Vineri, 3 noiembrie, CSO Voluntari va juca împotriva lui CS Dinamo București, în runda a șaptea a campionatului:

E o echipă foarte bună. Jucăm în deplasare, însă în București așa că sperăm să îi avem și pe fanii noștri alături astfel încât să ne simțim ca pe teren propriu. Trebuie să ne pregătim, să ajustăm unele detalii și să fim gata pentru duelul cu Dinamo.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!