Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trevon Allen vine din liga a doua a Italiei la CSO Voluntari

Trevon Allen vine din liga a doua a Italiei la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat în cursul acestei zile cel de-al doilea străin care va face parte din lotul lui Ainars Bagatskis. Este vorba de Trevon Allen, un baschetbalist american în vârstă de 25 de ani care evoluează pe poziția 2.

Originar din Clarkston, Washington, sportivul de 1.88 metri a absolvit Idaho University, unde a jucat 126 de partide, având medii de 11.1 puncte, 3.3 recuperări și 1.9 pase decisive în 24.6 minute petrecute pe parchet.

În 2020, Allen și-a început cariera profesionistă și a semnat în Polonia, la Polpharma Starogard Gdanski. Acolo, fundașul american a contabilizat 19.5 puncte, 5.2 recuperări, 2.8 pase decisive și 1.3 intercepții.

În sezonul următor, Allen a decis să plece în liga a doua a Italiei, la Acqua San Bernardo Cantu. În 2022, acesta a rămas în aceeași ligă, dar s-a transferat la Ferraroni Juvi Cremona, unde a strâns 17.3 puncte, 4.9 recuperări, 1.9 pase decisive și 1.2 intercepții. În plus, Allen a avut 42% la aruncările de trei puncte (71/169) și 71.7% de la linia de libere (86/120).

Din lotul lui CSO Voluntari mai fac parte următorii jucători: Keyshawn Feazell, Titus Nicoară, Laszlo Polyak, Alexandru Olah, Lucas Tohătan, Mihail Miseailo, Cristian Cotoară, Robert Dan și Ionuț Voicu.

Antrenorul principal al alb-albaștrilor este Ainars Bagatskis, iar Dan Ioan este antrenor secund. De asemenea, ilfovenii l-au adus pe Alex Ruban ca responsabil de individualizarea jucătorilor.

*foto: Brooks Nuanez/skylinesportsmt.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!