Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin a marcat 40 de puncte împotriva echipei secunde a lui Fenerbahce

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.02.2024

Troy Franklin a marcat 40 de puncte împotriva echipei secunde a lui Fenerbahce

Kapaklispor Basketbol, echipa lui Troy Franklin, a suferit un eșec la cinci lungimi cu echipa secundă a lui Fenerbahce, scor 93-98. În meciul disputat în etapa a 26-a din Turkish Basketball League, rezervele lui Fener au revenit pe final și au egalat-o pe Kapakli în clasament. Ambele au un bilanț de 11-15.

După cum aminteam, la formația gazdă evoluează un baschetbalist cu o experiență importantă în Liga Națională de Baschet Masculin. Franklin a fost cel mai bun om de pe teren și a fost aproape de un triple-double de-a dreptul impresionant.

Troy a avut 40 de unități la eficiență, după ce în 39 de minute petrecute pe parchet a reușit să adune 40 de puncte, 7 recuperări, 9 pase decisive și 4 intercepții. În ciuda eșecului la cinci lungimi, în cele câteva secunde petrecute de fundașul american pe bancă, echipa sa a fost la fix -5.

Franklin a impresionat prin precizia din spatele arcului de cerc, unde a transformat 7/14 aruncări. Per total, el a avut 12/29 din acțiune, respectiv 9/10 de la linia de libere. El este al șaselea marcator și al treilea pasator din eșalonul secund al Turciei, mediile sale fiind de 21.5 puncte, 3.1 recuperări și 7.6 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, americanul de 34 de ani a avut și două aventuri în România. El a sosit în Liga Națională în sezonul 2019/20, când a evoluat în 18 meciuri de campionat pentru Timișoara și a avut medii de 17.9 puncte, 2.6 recuperări și 5.5 pase decisive.

Troy a revenit în sezonul 2021/22 în campionatul din țara noastră, după ce a evoluat un an în Turkish Basketball League. El a evoluat pentru SCM U Craiova, alături de care a jucat și o finală de Cupă. Mediile sale în 29 de meciuri de campionat au fost: 12.7 puncte, 3 recuperări și 6.6 assist-uri.

*foto: Instagram/@kapaklisporbasketbol

1 comentariu la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Extraordinar!!!
    Poate marca și 100 de puncte tot un jegos rămâne.

    cu 2 luni în urmă (24.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!