Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin a semnat în prima ligă din Polonia

Troy Franklin a semnat în prima ligă din Polonia

Conducătorul de joc american Troy Franklin a semnat cu GTK Gliwice, formație de prima ligă poloneză.

Troy Franklin a evoluat sezonul trecut la SCM U Craiova, unde în 29 de meciuri din LNBM a adunat medii de 12,7 puncte, 6,6 pase decisive și 3 recuperări pe întâlnire. El a jucat 26:22 minute pe meci, cu procentaje de 42,7% de la 2 puncte, 38% de la 3 puncte și 80,6% la libere. Franklin a fost liderul LNBM la capitolul „pase decisive”.

În playoff-ul precedent, Troy nu a apucat să joace din cauza unei accidentări. Americanul a pus umărul la calificarea Craiovei în finala Cupei României.

Franklin a mai evoluat în România la SCM Timișoara, în sezonul 2019/2020, unde adunase medii de 17,9 puncte și 5,5 pase decisive pe întâlnire până când sezonul a fost amânat din cauza pandemiei.

GTK Gliwice a fost la un pas să retrogradeze în stagiunea precedentă, terminând sezonul cu un palmares de 6-24, cu o victorie mai mult decât retrogradată, HydroTruck Radom.

*foto: Iulian Dobre

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Sper...
    ...să nu mai văd vreodată jucători cu asemenea caracter în campionatul nostru.

    cu 1 an în urmă (18.07.2022) Raspunde
  • Pop Dorel :

    Ce bine!!!!
    Sper să nu-l mai văd niciodată în România,un caracter jegos foarte jegos.

    cu 1 an în urmă (18.07.2022) Raspunde
  • Suporterrrr :

    Dati cu hate degeaba
    Ce sensibili suntem noi, vai doamne l-a lovit pe Jevtovic. Dar in NBA cand Dray Green da la oua, cand Patrick Beverly face orice sa isi enerveze adversarii, americanii nu se plang. Ba din contra, le plac genul asta de jucatori tough. Pe langa asta, Troy chiar era un PG crafty, cu dribling senzational si abilitate de playmaker

    cu 1 an în urmă (18.07.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Nu hate...
      ...scârbă. Să accidentezi adversarii inenționat, în orice sport, nu înseamnă că e tough, înseamnă doar că-i un jegos ordinar. Dacă ție-ți place aşa ceva urmăreşti baschetul degeaba. Ah, exemplele alea din NBA .. nişte mizerabili şi ăia doi.

      cu 1 an în urmă (18.07.2022)
    • Suporterrrr:

      Urmaresc degeaba?
      Ca sa fiu sincer, din cate imi amintesc Jevtovic venea pe contraatac sa dea un layup/dunk si franklin jr i-a dat peste mana/minge, nu stiu unde e intentia dar ma rog. In 80’ cand Pistons il faceau placinta pe MJ faza de faza va placea, ei chiar dorind sa il accidenteze. Va plangeti degeaba, un jucator bun, cu atitudine.

      cu 1 an în urmă (18.07.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!