Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin Jr. își continuă cariera în Turcia

Troy Franklin Jr. își continuă cariera în Turcia

Troy Franklin Jr. a semnat un contract cu Akhisar Belediyespor, echipă angrenată în al doilea eșalon din Turcia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akhisar Basketbol (@akhisarbasket) on

Franklin se desparte, astfel, de SCM Timișoara, echipă alături de care a avut un sezon bun din punct de vedere statistic. Conducătorul de joc american a terminat stagiunea 2019/2020, anulată din cauza pandemiei de COVID-19, cu medii statistice de 17,9 puncte, 2,6 recuperări și 5,5 pase decisive pentru un indice de 15.9 la eficiență. Franklin a stabilit recordul de puncte marcate în Grupa Valorică A în partida împotriva lui BCM U Pitești, când a reușit să înscrie 33 de puncte. 

Akhisar Belediyespor este o echipă fondată de municipalitatea orașului Akhisar în anul 2011. 

În momentul întreruperii sezonului 2019/2020, Akhisar avea o șansă importantă la accederea în playoff-ul "Turkish Basketball First League", implicit la promovarea în primul eșalon turc. Echipa antrenată de Ozhan Civgin se situa pe locul 5 cu un record de 14 victorii și 10 înfrângeri. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!