Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin Jr. stabilește un nou record de puncte și coșuri de 3 puncte marcate într-un meci din GVA

Troy Franklin Jr. stabilește un nou record de puncte și coșuri de 3 puncte marcate într-un meci din GVA

Troy Franklin a reușit un season high la puncte marcate în meciul câștigat de SCM Timișoara pe terenul lui BCM U Pitești, scor 99-96. Fundașul american a înscris 33 de puncte, record absolut într-un meci din grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2019/2020.

Fundașul american a stabilit și un nou record stagional la coșuri de trei puncte marcate într-un meci din GVA. El a izbutit 8 coșuri de la distanță în Trivale și și-a depășit propriul record, de 7 triple marcate în meciul cu CSM CSU Oradea. Franklin a terminat cu 8/14 la 3 puncte în jocul de la Pitești, pentru un procentaj de 57%. Baschetbalistul de la Timișoara și-a completat punctele cu 9/10 de la linia de fault și a mai înregistrat 9 pase deicisive, 2 recuperări, o intercepție și un turnover pentru 34 la eficiență.

Recordul precedent de puncte marcate într-un meci din GVA era de 30 de puncte. Andreja Milutinovic și Troy Franklin au mai reușit această performanță în acest, fiecare având câte un meci cu fix 30 de puncte înscrise.

Pentru Franklin este primul sezon în România și până în acest moment al sezonului are medii statistice de 20.0 puncte, 4.9 pase decisive, 2.1 recuperări și 17.5 la eficiență. El are o medie de 4 triple marcate pe meci, cu un procentaj de 43.8% la acest procedeu, în 26 de minute petrecute în medie pe parchet.

foto: SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!