Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin ratează și duelul al doilea împotriva lui FC Argeș

Troy Franklin ratează și duelul al doilea împotriva lui FC Argeș

SCM Universitatea Craiova nu va putea conta pe serviciile lui Troy Franklin nici în meciul doi al seriei cu FC Argeș Basketball, după cum au confirmat surse apropiate site-ului nostru. Franklin are probleme medicale și va rata restul sezonului.

Americanul se pare că a suferit o fractură la umăr, el evoluând ultima dată în confruntarea din ultima etapă a sezonului regulat, în deplasarea de pe terenul lui Dinamo București.

În acea partidă, Troy Franklin s-a remacat cu 24 de puncte, 4 pase decisive, 3 intercepții și 2 recuperări în 36 de minute pe parchet din postura de titular. Acesta a avut 5 încercări bune din 9 din spatele arcului de cerc.

Franklin a absentat din lotul Craiovei în înfrângerea de la Pitești, FC Argeș putând să treacă cu 93 la 61 în primul meci al seriei din playoff. De altfel, și gruparea din Trivale a fost lipsită de doi jucători importanți atunci, respectiv de Nikola Jevtovic și Raynere Thornton.

Troy Franklin a prins 29 de meciuri în acest sezon al Ligii Naționale, perioadă în care a adunat medii de 12.7 puncte, 6.6 pase decisive, 3.0 recuperări, 1.7 intercepții, respectiv 3.0 posesii pierdute pe întâlnire. Americanul este la al doilea contract în România, după ce în stagiunea 2019-2020 a evoluat pentru SCM Timișoara. În sezonul regulat, conducătorul de joc a avut cea mai bună medie de assist-uri din tot campionatul.

SCM Universitatea Craiova primește vizita lui FC Argeș în cel de-al doilea meci al seriei, duelul din Bănie fiind programat vineri, 6 mai, de la ora 19.30 și va fi în direct pe Digisport 4 și FRB TV

*foto: Facebook SCM Craiova

2 comentarii la aceasta stire:
  • Pop Dorel :

    Troy!!!
    Totul se plătește,poate te vei gândii la toate răutățile tale.Iti doresc însănătoșire grabnică.

    cu 1 an în urmă (05.05.2022) Raspunde
  • pipzn :

    In aceste conditii
    eu spun ca Pitestiul va merge mai departe. Si poate nici nu va avea nevoie de meci decisiv.

    cu 1 an în urmă (05.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!