Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin și Michael Qualls, protagoniștii unui conflict pe teren. Video

Troy Franklin și Michael Qualls, protagoniștii unui conflict pe teren. Video

Sâmbătă, 18 decembrie, în Sala Constantin Jude din Timișoara a avut loc confruntarea dintre SCM Timișoara și SCM U Craiova, din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Gazdele veneau după două înfrângeri suferite contra lui CSM Galați și CSO Voluntari, în timp ce oaspeții pierduseră în ultima rundă împotriva Stelei București. Oltenii s-au mobilizat mai bine și s-au impus cu scorul de 82 la 76, după un joc pe care l-au controlat în mare măsură.

Totuși, a existat un moment care ar fi putut să întoarcă soarta partidei, dacă ar fi fost exploatat pe deplin de bănățeni. La începutul actului decisiv, când SCM U Craiova conducea cu 67 la 47, Troy Franklin și Michael Qualls, coechipieri sub comanda lui Michalis Kakiouzis, au intrat în conflict.

Qualls a obținut o intercepție și a încercat să îi paseze colegului său, însă mingea a ajuns la un adversar. Nici alb-violeții nu au fost atenți și au pierdut posesia, moment în care Franklin a vrut să dea mâna cu Qualls, dar acesta l-a refuzat.

Fundașul american s-a plâns antrenorului de reacția coechipierului său, iar Qualls, auzind, s-a îndreptat amenințător înspre el. Franklin a luat o poziție recunoscută în box însă, datorită intervenției lui Darrion Strong, conflictul nu a escaladat.

Totuși, cei doi au continuat să discute, iar Franklin i-a spus antrenorului său „I'm waiting for him, I'm waiting for him” (n.r. „Îl aștept, îl aștept”). Kakiouzis a reacționat rapid și l-a scos de pe teren pe Qualls, înlocuindu-l cu Titus Robinson. Vizibil deranjat, americanul s-a îndreptat din nou înspre conaționalul său, dar Robinson a intervenit și Qualls a plecat spre banca de rezerve, comunicându-i ceva tehnicianului grec.

După ratarea lui Radu Vîrnă, alb-albaștrii l-au lăsat pe Strong să plece pe contraatac, fără să mai depună efortul de a se apăra, iar Kakiouzis a cerut un timp de odihnă. Franklin a mers amenințător spre bancă și l-a dat la o parte pe un membru al staff-ului care a intervenit pentru a calma situația.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Imediat după acest moment, camera se mută de pe banca Craiovei, astfel că nu știm cum a continuat conflictul. Cert este că Michael Qualls nu a mai fost introdus pe teren, în timp ce Troy Franklin a jucat până la final.

În cele din urmă, după un parțial de 27 la 15 pentru SCM Timișoara, SCM U Craiova a câștigat cu 82-76, iar Franklin a fost principalul marcator al învingătoarei: 23 de puncte, 8 pase decisive, o recuperare și o intercepție în 35 de minute. În schimb, Qualls a avut 12 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție în 18 minute petrecute pe teren.

*foto: colaj - Ionuț Greere/Sportul Doljean

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mda
    Mie unul mi-a fost evident încă de la Tordai, când i-am văzut prima dată, că echipa asta e o bombă cu efect întârziat. Antrenorul grec nu pare a fi capabil să gestioneze vestiarul și nici Tomiță nu cred că are ceea ce ii trebuie prin pantaloni pentru a tranșa situația. Pentru că e evident că lucrurile au ajuns mult prea departe...

    cu 2 ani în urmă (21.12.2021)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Corect si vizibil din avion
      Mirarea mea era legata de faptul ca un asemenea incident grav si vazut de o lume intreaga parea ca este trecut sub tacere.Altminteri acum avem raspunsul limpede la intrebarile de ce avem jucatori dar nu avem o echipa si de ce un jucator atat de mare se zbate intr-un crunt anonimat ca antrenor.Cat despre amicul amicului gyke,preocuparea lui de baza a fost mereu nu legata de ce ii trebuie in pantaloni ,ci de ce ii trebuie in buzunarele lui adanci si multe!

      cu 2 ani în urmă (21.12.2021)
    Raspunde
  • Pop Dorel :

    Rușinos!!!
    Cineva ar trebui să măsuri împotriva acestor golani.

    cu 2 ani în urmă (21.12.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ereticus :

    .....
    Statutul de vedeta nu-i de el...... i s-a suit la cap mai ceva ca o palinca ungureasca.....

    cu 2 ani în urmă (21.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!