Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Troy Franklin stabilește un nou record stagional de pase decisive în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.02.2022

Troy Franklin stabilește un nou record stagional de pase decisive în LNBM

SCM Universitatea Craiova a trecut peste eșecul din finala Cupei României cu CSO Voluntari și s-a impus categoric în duelul cu CSM Târgu Jiu, scor 86-67. Oltenii au ajuns la un bilanț de 12-4 în Liga Națională.

Troy Franklin s-a revanșat pentru prestația din ultimul act al cupei și a avut una dintre cele mai bune prestații stagionale. Conducătorul de joc american a terminat cu 6 puncte, 6 recuperări, 16 pase decisive, 2 intercepții și doar trei mingi pierdute. El a transformat 2/4 aruncări din acțiune și 2/2 de la distanță, totul pentru un indice al eficienței de plus 25.

La pauza mare, Troy avea deja 12 assist-uri, număr prin care își egala recordul personal din această stagiune. Până la final, el a ajuns la 16 și deține astfel recordul stagional din Liga Națională. Acesta fusese stabilit în etapa a 2-a de Andrej Magdevski, care a terminat cu 13 pase decisive și a bifat singurul triple double al sezonului.

Franklin este cel mai bun pasator al stagiunii 2021-22 din Liga Națională, cu o medie de 7.1 pe meci. Top 5 este completat de Andrej Magdevski (6.5), Sarunas Vasiliauskas (5.4), Patrick Richard (5.3) și Ilari Seppala (5.1).

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!