Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “A fost o victorie muncită”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.04.2013

Tudor Costescu

Tudor Costescu a vorbit pentru totalbaschet.ro despre victoria din Meciul 1 al play-out-ului cu CS Farul Constanţa.

Cum rezumaţi prima partidă din play-out?

O victorie munictă, zic eu meritată. Putem să tregem o concluzie după al doilea meci. Din punctul meu de vedere băieţii s-au descurcat destul de bine. Ne-au lispit nişte aspecte tactice pe care din păcate nu vom avea timp să le punem la punct până la următoarea partidă. A fost un meci greu, cu o echipă arţăgoasă şi cu jucători cu experienţă.

Per ansamblu, jocul formaţiei v-a mulţumit?

Este târziu deja să vorbim despre jocul formaţiei. Pentru noi este foarte important acum nu neapărat aspectul jocului ci rezultatul final. Dacă vine pe fondul unui joc bun aşa cum a fost în mare parte cel de astăzi satisfacţia este cu atât mai mare, însă cel mai important pentru noi este rezultatul final.

Sunt esenţiale revenirile jucătorilor?

Acest lucru se vede în mod clar și nu neapărat aportului individual al jucătorilor, ci datorită timpului de joc care se împarte cu totul altfel la capacitățile revenirii a fiecărui jucător pe bancă.

Ce așteptări aveți de la Meciul 2?

Totul depinde și de al doilea meci. Sunt convins să nu va asemăna cu cel de astăzi. În acest meci noi am reușit să ne rupem ritmul la un moment dat, destul de târziu, la începutul sfertului al patrulea și ne-am desprins decisiv. Al doilea meci o să fie cel puțin la fel de greu.

Meciul 2 se va desfășura în această seară, cu începere de la ora 18:00.

Foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!