Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „A fost un meci pe care am știut să ni-l facem ușor”

Tudor Costescu: „A fost un meci pe care am știut să ni-l facem ușor”

FC Argeș Pitești Basketball a reușit o victorie clară pe teren propriu în fața celor de la CSM Focșani, în etapa a treia a Ligii Naționale, scor 82-60.

La finalul meciului, antrenorul argeșenilor, Tudor Costescu, s-a arătat încântat de prestația elevilor săi, într-un interviu acordat reporterilor aflați în Sala Trivale:

„A fost un meci pe care am știut să ni-l facem ușor. Am început foarte bine si nu am avut probleme în a ne crea un avantaj. S-a văzut cat de greu ar fi putut fi meciul în partea a doua în care adversarii au trecut peste trac și peste presiunea partidei și au dezvoltat un joc bun, cu realizări deosebite, cu multe puncte marcate, ce-i drept și pe baza unei relaxări premature ale noastre.”

Costescu a vorbit și despre situația medicală a internaționalului finlandez Ilari Seppala:

„Situația lui Ilari Seppala este una foarte greu de definit. Are o problema medicala căreia foarte greu îi găsim soluția. Sperăm ca in acest moment sa fie pe drumul bun al recuperării. Am încercat mai multe tratamente si am primit mai multe opinii medicale, cu sprijinul celor de la Kinetosport Plus, dar nu știm daca va reuși sa fie foarte repede gata.”

Întrebat despre apetitul formației sale din spatele liniei de 3 puncte, tehnicianul a spus:

„Avem aruncători foarte buni, dar o medie de 11 triple pe meci nu mi se pare foarte mare. Este un număr ce îți creează avantaje în perspectiva victorie, dar ce ar fi peste numărul de 14-15 reusite îți poate crea un avantaj în vederea obținerii unui succes. Nu vrem să câștigăm meciuri doar când avem numere și procentaje bune din afara semicercului, dar credem noi că este un plus pentru echipă.”

După sincopa din Cupa României, acolo unde FC Argeș a fost eliminată în primul tur de CSM Galați, piteștenii s-au redresat excelent în campionatul intern, acolo unde au trei victorii din tot atâtea întâlniri, inclusiv un meci dificil câștigat pe terenul Timișoarei. Următoarea partidă pentru formația din Trivale va fi tot în deplasare cu revelația actualului sezon din LNBM, CSM Ploiești.

*foto: facebook FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!