Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „A fost un sezon cu foarte multe provocări”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.05.2023

Tudor Costescu: „A fost un sezon cu foarte multe provocări”

Rapid București a ratat ocazia de a câștiga medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a pierdut meciul decisiv al  finalei mici cu CSU Sibiu. Scorul final al acestui joc a fost 82-78 în favoarea ardelenilor, care s-au impus cu 3-2 la general.

Tudor Costescu, antrenorul giuleștenilor, a vorbit despre acest meci și motivele din cauza cărora echipa sa a cedat și a făcut o foarte scurtă analiză a sezonului actual pentru feroviari:

„Am pierdut un meci pe care ne-am fi dorit foarte mult să îl câștigăm, însă am întâlnit o echipă foarte sudată. Vreau să îi felicit pe această cale pe adversarii noștri pentru această serie. În mod evident, din nou astăzi au avut doi jucători în foarte mare formă. Ne-au dominat sub coș. Nu am reușit să schimbăm acest lucru față de meciurile de la Sibiu și asta le-a adus niște coșuri ușoare în momente foarte importante. N-a fost îndeajuns să revenim. Trebuia să și conservăm un avantaj, dar așa e în acest sport. Ai run-uri, up an downs. N-am reușit să oprim această lipsă de balans și iată că le-am permis să vină peste noi în finalul jocului. La cald nu aș dori să vorbesc (n.r. despre acest sezon). Mi-aș fi dorit foarte mult să câștigăm această serie și ca în acest sezon să aducem o medalie la club. De aceea nu vreau să fac o analiză. A fost un sezon cu foarte multe provocări și asta le-am spus și băieților în vestiar. Prin câte lucruri am trecut, cred că e meritoriu ce am îndeplinit. Ceea ce nu e mai puțin adevărat e că am fi putut câștiga astăzi sau înainte și să reușim să aducem medaliile.”

*foto: Facebook/Baschet Rapid

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    3-4-4
    Cu Pitestiul s-a clasat anul trecut tot pe 4 (in conditiile in care majoritatea titularilor erau accidentati). Cum obiectivul Rapidului era o medalie (1-3 mai exact) in anul centenarului, cred ca se intuieste dezamagirea lui.
    Mai ales ca la Pitesti a facut mai mult in ultimele doua sezoane cu mai putine resurse decat la Rapid, lucruri pozitive care i-au adus si aceasta provocare-contract in Giulesti.
    🤔
    Poate e timpul sa schimbe ceva si la el?

    cu 11 luni în urmă (24.05.2023) Raspunde
  • uplifter :

    Re
    Din punctul meu de vedere este un mare 0 ca om, cu un caracter mizerabil si un antrenor mult supraevaluat.
    Anul asta a avut la dispozitie un buget de finala si n-a fost in stare sa castige nici macar bronzul.

    cu 11 luni în urmă (24.05.2023) Raspunde
  • Ciucâ :

    Costescu
    felicitâri ptr locul 4. Pâcat câ unii jucâtori te au trâdat ın ultimele meciuri şi ai ratat locul 3.cu 2-3 transferuri inteligente (sâ nu joace doar ptr ei) la anul te bați ptr finalâ.mult succes
    Ps.baschet.ro felicitâri,la vârsta voastrâ manipulați perfect .interviul de la sibiu la ți pus imediat pe cel de ieri peste o zi.omul din umbrâ cred câ hotârâşte, nu ıl prea suportâ

    cu 11 luni în urmă (24.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!