Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Abordăm cu încredere meciul și ne respectăm adversarii”

Tudor Costescu: „Abordăm cu încredere meciul și ne respectăm adversarii”

FC Argeș Basketball primește vizita formației BC CSU Sibiu în etapa a 13-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida are loc miercuri, 5 ianuarie, de la ora 17.00.

Tudor Costescu a prefațat duelul cu Sibiul pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball. Tehnicianul piteștenilor speră ca pauza pe care formația sa a avut-o de la ultimul meci oficial și până la duelul de miercuri să nu afecteze evoluția echipei în prima lună din 2022:

Începem noul an calendaristic după o perioadă destul de lungă de pauză, care, pe de o parte ne-a prins bine, iar pe de altă parte, mi-aș dori foarte mult să nu ne afecteze evoluția în luna ianuarie. Urmează o perioadă încărcată pentru noi, plină de meciuri importante. Primul adversar îl reprezintă o echipă ce se află, în acest moment, în suferință, dar cu o tradiție și un orgoliu imens. Nu ne va fi ușor și cred că actuala poziție din clasament nu oglindește valoarea reală a echipei. Prin urmare, schimbările pe care le-au făcut în ultimul timp cred că le va impulsiona jocul. Sper să avem toți jucătorii valizi până la ora jocului, așa cum sunt acum, să nu apară surprize. Abordăm cu încredere meciul și ne respectăm adversarii.”

Înaintea meciului direct, FC Argeș se află pe locul 4 cu 9-3 bilanț, iar CSU Sibiu ocupă poziția a 12-a cu patru victorii și opt înfrângeri.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!