Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Albijanic este un jucător de care aveam nevoie"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.08.2012

Foto: Mihai Neacşu

Drasko Albijanic este noua achiziție a lui BCM U Pitești. Antrenorul principal al formației este mulțumit de achiziție, acesta urmând să fie al doilea străin în spațiul de trei secunde pentru formația lui Tudor Costescu după Damien Kinloch.

„Este un jucător de care aveam nevoie. Are o experienţă de un sezon în campionatul nostru, aşa că ne va fi mai uşor să îl conectăm la importanţa fiecărui meci din întrecerea internă. În plus, vine de la echipa campioană a României şi cu siguranţă experienţa sa ne va fi de folos în jocurile pe care le vom avea în campionat, dar şi în cupele europene” a declarat Costescu pentru sportarges.ro.

Potrivit sursei citate, tehnicianul bucureștean al deținătoarei Cupei României a declarat că mai așteaptă un jucător la echipă. Nu există foarte multe detalii cu privire la numele, postul sau naționalitatea acestui jucător, însă mai mult ca sigur el va fi cel de-al 6-lea străin din efectivul argeșenilor.

Citiți și

Drasko Albijanic a trecut la BCM U Pitești

BCM U Pitești s-a reunit în cursul serii de ieri

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!