Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am câștigat datorită agresivității și a modului în care am gestionat mingea”

Tudor Costescu: „Am câștigat datorită agresivității și a modului în care am gestionat mingea”

Dinamo Știința a reușit o victorie excelentă în returul sferturilor de finală ale Cupei României. Alb-roșii au câștigat în fața marii rivale Steaua, scor 78-69 și au obținut pentru al doilea sezon consecutiv calificarea în Final Four-ul Cupei României.

La finalul partidei, antrenorul lui Dinamo, Tudor Costescu, s-a arătat încântat de prestația elevilor săi:

„Cred că am fost mai agresivi în apărare dar și în atac acolo unde de cele mai multe ori am găsit niște soluții bune pentru a finaliza. Tocmai datorită agresivității și a modului în care am gestionat mingea. Am avut și momente mai puțin fericite și în partea a doua a jocului nu am jucat așa cum mi-aș fi dorit. Dar mi-am dorit foarte mult să ne calificăm și am ținut mult la acest lucru.”

Întrebat dacă este o surpriză că Dinamo s-a calificat, dat fiind faptul că în tur Steaua s-a impus la cinci puncte, scor 83-78, Costescu a spus:

„Din punctul meu de vedere nu este o surpriză. Am pierdut un meci și în turul anterior, cu Mediaș. Am pierdut și meciul tur cu Steaua, dar valoarea noastră nu s-a reflectat în acele partide. Știam că ne așteaptă un meci de luptă pe care au reușit să îl câștigăm.”

Întrebat și despre meciul care urmează împotriva Stelei, în etapa a 13-a din LNBM, antrenorul lui Dinamo ne-a spus:

„Acolo este o altă poveste, e în campionat. Va trebui să jucăm cel puțin la fel de bine pentru a fi siguri că vom obține victoria pentru a ajunge în top 6. Nu va fi ușor, cum nu a fost nici azi. Dacă nu vom fi atenți 40 de  minute, vom avea căderile avute și azi (n.r. miercuri) și va fi foarte greu să câștigăm”.

Astfel, Steaua va avea ocazia să își ia revanșa în fața celor de la Dinamo Știința duminică, 12 decembrie, de la ora 20:00.

*foto: facebook CS Dinamo Știință 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!