Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am ieșit cu capul sus din această provocare și asta mă bucură”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.11.2021

Tudor Costescu: „Am ieșit cu capul sus din această provocare și asta mă bucură”

FC Argeș a ajuns la șapte victorii din tot atâtea meciuri în Liga Națională, după disputa cu SCM Craiova, încheiată cu scorul de  83-79.

Tudor Costescu a fost eliminat de pe banca tehnică în primul sfert al confruntării de arbitrul Marius Ciulin, iar locul său a fost luat de Ștefan Odea pentru restul meciului. Tehnicianul trupei din Trivale a vorbit pentru pagina de Facebook a echipei în urma duelului de pe teren propriu.

“E o victorie foarte importantă pentru noi, având în vedere condițiile în care a fost obținută. Nu am fost eu actorul principal astăzi. Cuvântul de ordine, din ce am putut urmări, a fost determinarea, am avut o atitudine exemplară, am avut realizări individuale foarte bune și am reușit să trecem peste câteva greșeli de tehnică individuală, care erau să ne coste mult. Așteptăm statistica aprofundată pentru a putea vedea cum am reușit să răsturnăm dezavantajul recuperărilor ofensive pe care ei le-au avut și ale mingiilor pierdute. Cert este că în momentele cheie am avut jucători care au ieșit la rampă și au reușit să marcheze. Pe de altă parte, am avut o apărare care a făcut diferența în a doua parte.

Am un mesaj pentru întreg staff-ul tehnic, care s-a comportat admirabil și, de asemenea, și pentru jucători, care au știut să gestioneze o situație nu prea ușoară, cu care nu te întâlnești foarte des. Am ieșit cu capul sus din această provocare și asta mă bucură!”, a declarant Tudor Costescu.

În etapa cu numărul opt a Ligii Naționale, FC Argeș va evolua în deplasare în meciul cu vicecampioana CSM Oradea, sâmbătă, de la ora 19:45.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!