Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am încercat să intrăm în ritmul pe care îl vom avea și în playoff”

Tudor Costescu: „Am încercat să intrăm în ritmul pe care îl vom avea și în playoff”

Rapid București a încheiat cu victorie sezonul regulat în Liga Națională de Baschet Masculin, giuleștenii trecând pe teren propriu de Dinamo București cu 94 la 87, rezultat care a însemnat ratarea playoff-ului pentru rivalii din Șoseaua Ștefan cel Mare.

După meci, Tudor Costescu a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook Baschet Rapid, având următoarele de adăugat;

„E o surpriză plăcută să încheiem sezonul regulat cu o victorie. Am încercat să intrăm în ritmul pe care îl vom avea și în playoff. Este și o victorie de moral, în fața unui adversar redutabil care a jucat bine.”

Dinamo a fost eliminată în urma acestui rezultat și încheie astfel sezonul, antrenorul Rapidului vorbind și despre acest aspect

„Da, dar pe noi ne-a interesat mai puțin acest lucru. Pe noi ne-a interesat cum pregătim playoff-ul. Avem jucători care vin după accidentări, m-am temut de evoluția lor în acest meci. Vreau să îi felicit pe cei reveniți, dar în special pe cei care au dus greul în acest sezon.”

Costescu a adresat câteva cuvinte și galeriei:

„Am simțit un sprijin extraordinar din partea fanilor. Cred că au fost partea care ne-a făcut să revenim când am avut momente mai slabe. Îi felicit pentru modul în care au susținut echipa și vreau să cred că o să-i răsplătim cu multe victorii de acum încolo.”

Rapid va avea o serie cu FC Argeș în debutul playoff-ului, giuleștenii fiind cei care au avantajul terenului propriu.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!