Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am jucat sub o oarecare presiune”

Tudor Costescu: „Am jucat sub o oarecare presiune”

Rapid a reușit să întrerupă seria celor patru înfrângeri la rând din Liga Națională de Baschet Masculin și s-a impus la Timișoara cu 91-81 în etapa cu numărul 27, într-un meci disputat sâmbătă (01.04).

Echipa din Capitală a controlat meciul din Banat și a putut să conducă la +28 la un moment dat, marcând din nou peste 90 de puncte pentru prima dată de la începutul lunii martie.

Tudor Costescu a vorbit după meci pentru Radio Timișoara, antrenorul celor de la Rapid fiind mulțumit de felul în care echipa sa a controlat duelul cu alb-violeții:

„Am jucat sub o oarecare presiune, fiindcă veneam după o serie neagră și aveam mare nevoie de victorie exact în măsura în care știam că și adversarii noștri își doresc să câștige foarte mult, pentru a avea șanse de a rămâne în playoff. Am deschis meciul foarte bine în primul sfert și am căpătat încredere și am reușit practic să ne facem misiunea ușoară, deși meciul nu a fost așa cum am fi putut să-l facem noi. Echipa a jucat cu mare ambiție. Adversarii au avut niște realizări extraordinare la final și au venit aproape la o diferență care ne-ar fi făcut chiar să ne temem pentru victorie.”

Giuleștenii au ajuns la 10-7 bilanț în Top 10 după meciul care le-a adus a noua victorie stagională în deplasare.

Rapid încheie sezonul regulat cu un derby pe teren propriu, acolo unde o să vină Dinamo, meciul fiind programat pe 7 aprilie.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!