Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am reușit să întoarcem rezultatul meciului 2 de-acasă”

Tudor Costescu: „Am reușit să întoarcem rezultatul meciului 2 de-acasă”

CS Rapid București s-a impus joi, 18 mai, pe terenul lui BC CSU Sibiu și conduce cu 2-1 în finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Transilvania a fost foarte echilibrată și s-a încheiat la o diferență de cinci puncte: 79-74.

Iată ce a declarat Tudor Costescu, antrenorul giuleștenilor, la finalul duelului din Sibiu:

Un meci cu încărcătură. Am reușit să întoarcem rezultatul meciului 2 de-acasă dar lucrurile nu s-au terminat pentru noi. Ne dorim foarte mult să jucăm poimâine cu cel puțin la fel de multă intensitate și dăruire ca astăzi. Vreau să vedem în ce măsură putem recupera băieții pe care îi felicit pentru efortul pe care l-au depus astăzi, pentru dăruire, pentru nivelul de combativitate pe care l-au avut.

Întrebat despre ce a făcut diferența, tehnicianul alb-vișiniilor a spus următoarele:

Cred că gradul nostru de combativitate și dăruire a jucătorilor a fost la un nivel foarte înalt. Am reușit să găsim resurse pe final, să facem și două, trei faze de apărare foarte bune, să și prindem niște mingi importante la propriul panou. Am avut și câteva acțiuni lucide în atac. Cred că aici, pe final, s-a făcut diferența.

La final, Costescu a vorbit și despre șansele echipei sale la medalii:

Practic, până acum, ce am făcut a fost să reparăm rezultatul din meciul de-acasă unde am pierdut. Am putea spune, teoretic, că suntem favoriți dar nu mă gândesc decât la meciul de poimâine și îmi doresc foarte mult să avem aceeași manifestare din punct de vedere al dorinței și al efortului depus. Suntem foarte departe de ele (n.r. de medalii), deși vor fi pe masă.

Partida cu numărul 4 a seriei se va desfășura sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 19:30.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!