Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Am ținut foarte mult să putem avea o cât mai mare continuitate”

Tudor Costescu: „Am ținut foarte mult să putem avea o cât mai mare continuitate”

Dinamo Știința București va avea o misiune dificilă la startului noului sezon competițional. Trupa antrenată de Tudor Costescu va juca împotriva celor de la U-BT Cluj în prima etapă din acest sezon LNBM.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înainte de startul noii campanii și s-a arătat mulțumit de faptul că a păstrat un nucleu cât mai important din trupa de anul trecut:

„Ne aflăm în fața primei etape, într-un nou sezon pe care ne bucurăm să îl abordăm în aceeași formulă organizatorică și în mare parte în componența de anul trecut. Acesta este un lucru la care clubul a ținut foarte mult, să putem avea o cât mai mare continuitate. Ca nivel al pregătirii cred că suntem într-un punct mai bun decât eram la începutul sezonului trecut. Din păcate la această oră avem câteva indisponibilități medicale, dar în perspectivă și pe termen lung sperăm să fim feriți de acest lucru. Ne așteaptă un campionat foarte dificil, echipele competitoare s-au întărit semnificativ și cred că va crește și nivelul jocului în acest sezon. Obiectivul nostru rămâne același, acela de a ne califica în playoff. Suntem în continuare o echipă care se bazează pe mulți jucători români tineri și dorim să ne folosim de experiența pe care au acumulat-o sezonul precedent. Alături de ei ne bucurăm să avem jucători maturi, cu experiență în campionatul României și cu o certă valoare.”

Despre transferul lui Mladen Jeremic, Tudor Costescu a spus:

„Ne bucurăm că s-au alăturat proiectului nostru și sperăm să apară si rezultate chiar mai bune decât anul trecut.”

Cât despre prezența mai scăzută a fanilor de baschet în Capitală, antrenorul lui Dinamo a spus:

„Din păcate, în București sporturile de echipă nu reprezintă neapărat un punct de atracție pentru spectatorii de rând, cunoscătorii și consumatorii de baschet fiind cei care vin constant cu plăcere în săli. Eu îmi doresc ca prin calitatea jocului nostru să devenim un punct de atracție pentru consumatorii de sport din România, care să vină alături de echipă, pe lângă suporterii dinamoviști care ne-au fost alături și anul trecut."

Dinamo Știința va debuta contra celor de la U-BT Cluj luni, 14 octombrie, de la ora 17:30. Meciul este transmis pe Digi Sport 4 și pe Look.

*foto: Sabin Malisevschi / sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!