Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Avem nevoie de o minte limpede în anumite momente ale jocului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.12.2011


Transferul lui Daniel Popescu este primul realizat de SCM U Piteşti în pauza competiţională

Site-ul Total Baschet a anunţat în exclusivitate, în cursul zilei de miercuri, faptul că BCM U Piteşti a semnat un contract cu Daniel Popescu. Fundaşul în vârstă de 23 de ani se va alătura echipei din Trivale după ce a petrecut două sezoane la CS Otopeni, formaţia care urmează să se retragă din campionat datorită problemelor financiare.

Mai citiţi şi:

EXCLUSIV. Daniel Popescu a semnat cu BCM Piteşti

Contactat de către site-ul nostru, Tudor Costescu a afirmat că l-a adus pe Popescu pentru că în unele momente ale jocului are nevoie de o minte limpede, dar şi datorită faptului că doreşte ca pe Uros Velisckovic să-l folosească mai mult pe poziţia a 2-a. Lotul echipei argeşene s-a reunit pe 28 decembrie, iar antrenamentele vor continua până pe 31 decembrie.

Ce v-a determinat să-l achiziţionaţi pe Daniel Popescu ?

Probabil că de multe ori ne lipseşte o minte limpede în anumite momente ale jocului şi de aceea l-am achiziţionat pe Dani Popescu. Îl avem pe Calotă care are un ritm foarte bun şi controlează de multe ori ritmului jocul, dar aş dori să-l folosesc mai mult pe poziţia 2 pe Uros Velisckovic şi să am o rotaţie mai lungă în ceea ce priveşte banca. Sper să se încadreze în cerinţele noastre tactice.

Vor mai urma şi alte schimbări în lotul piteştean ?

E greu de spus deocamdată. Oricum continuitatea este mai importantă decât schimbări după nume sau după CV.

Când s-a reunit lotul şi care este programul până la debutul în Cupa României ?

Lotul s-a reunit astăzi(28 decembrie) pentru că am aflat că jucăm în Cupa României mai târziu decât era programat, iar jucătorii au primit o zi în plus acasă, după Crăciun, aşa că i-am chemat doar acum. Ultimul antrenament va avea loc pe 31 dimineaţa, iar luni, 2 ianuarie, ne vom întâlni din nou.

Foto 2: Alexandru G

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!