Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Băieții au încercat să arate astăzi că alta e fața echipei noastre”

Tudor Costescu: „Băieții au încercat să arate astăzi că alta e fața echipei noastre”

După două partide în care ofensiva nu a mers aproape deloc, CS Rapid București s-a dezlănțuit pe teren propriu și a învins-o pe U-BT Cluj-Napoca la o diferență de 20 de puncte, 106-86, prelungind seria din semifinalele Ligii Naționale cu cel puțin încă un meci.

Fiind întrebat la final ce echipă a făcut deplasarea la Cluj, Tudor Costescu, antrenorul Rapidului a răspuns următoarele:

Aceeași echipă. Am avut niște sincope mari în perioada petrecută acolo și, mai ales, în timpul petrecut pe teren, la Cluj, din păcate. Cred că băieții au încercat să arate astăzi că alta e fața echipei noastre. Vreau să-i felicit pe această cale și pentru rezultat, dar în mod special pentru abordarea pe care au avut-o în ultimele zile și pentru modul în care au acționat pe teren.

Tehnicianul alb-vișiniilor a vorbit și despre rolul defensivei, fiind întrebat dacă de-acolo a pornit jocul bun al elevilor săi:

În general, da, dar având în vedere că am încasat 86 de puncte, putem spune că nu ne-am apărat foarte bine. Deși apărarea ne-a dat energie, apărarea ne-a dat mingi ușoare. În fața unei echipe valoroase precum adversarii noștri de astăzi era greu să-i ținem mai jos.

Iată la ce se așteaptă Costescu în meciul 4 al seriei:

Cred că va fi și mai tare. Ei vor reacționa, cu siguranță. Noi ne dorim să ne refacem fizic și vrem să demonstrăm că ne dorim să jucăm finala. Ei au arătat asta la Cluj, e rândul nostru să demonstrăm asta în meciul de poimâine.

A doua confruntare din Sala Rapid va avea loc vineri, 5 mai, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Costescu le-a arătat pisica...
    Altceva auzim de la antrenorul giuleștean, comparativ cu cel clujean. De la baciul cel clujean, auzim Balada Miorița reloaded: "...mărì se vorbiră și se sfătuìră, pe l-apus de soare, ca să mi-i doboare...", veșnicele lamentări, scuze, luări de poziție de partea bătăușului cu măciucă și în final dăm vina pe albitri... De partea rapidistului: bătaia am luat-o pe drept, iar victoria am cîștigat-o pe merit! Ce mai tura-vura, ne vedem la Croco...

    cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Nea malone
      Tocmai ți-ai descris propria ograda cu scuzele de rigoare:). La nea Achim oricine e vinovat dar nu el sau echipa:). Deplasararile, programul, accidentările, condițiile de joc sau vântul și clima și de ce nu arbitri.

      cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      Ovidiu89
      Dacă nu ai înțeles pana acuma, e o tactica deja treaba asta. Asa funcționeaza lucrurile. Noi suntem un club care nu am plecat niciodată din poziția de favorita numarul 1.

      cu 1 an în urmă (04.05.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!