Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu, declarații după eșecul cu U-BT Cluj

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
19.12.2021

Tudor Costescu, declarații după eșecul cu U-BT Cluj

FC Argeș Basketball a pierdut al treilea meci în ultimele cinci etape ale Ligii Naționale de Baschet Masculin. Trupa din Trivale a fost învinsă în runda cu numărul 12 de campioana în exercițiu, cu scorul de 78-74.

Piteștenii le-au ținut piept rivalilor până în secundele de final, unde plusul de experiență al ardelenilor și-a spus cuvântul.

Tudor Costescu a oferit declarații exclusive pentru Baschet.Ro, după meciul cu U-BT Cluj

„Norocul ține cu cei puternici. Au fost mai puternici astăzi. Au avut un nivel de intensitate ridicat, caracteristic jocului lor. Îi felicit pentru victorie. I-am prins într-o serie în care au un moral și o energie foarte bună, fiind pregătiți și pentru meciurile din cupele europene și cu siguranță sunt cea mai bună versiune a lor din ultimii ani. A fost o provocare pentru noi să ne ridicăm tot meciul la nivelul lor, dar în unele momente lipsa de atenție și oboseala ne-au costat. În sfertul patru am avut cam multe mingi oferite cu ușurință. Efortul depus și-a spus cuvântul și nu am mai putut reacționa împotriva defensivei lor.”, a declarat tehnicianul vulturilor alb-violeți, la finalul confruntării.

FC Argeș ocupă locul patru în LNBM la finalul anului 2021. Acesta a fost ultimul meci din anul calendaristic pentru piteșteni, întrucât ei au fost eliminați din Cupa României de CSM Galați.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!