Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Deși seria e lungă, primul meci contează”

Tudor Costescu: „Deși seria e lungă, primul meci contează”

CS Rapid București a început cu dreptul finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin, reușind să o învingă pe BC CSU Sibiu în primul meci disputat în Capitală. Gazdele au condus în cea mai mare parte a jocului și s-au impus cu 83 la 72.

Iată ce a declarat Tudor Costescu, antrenorul principal al alb-vișiniilor, la capătul primei partide din Giulești:

O victorie muncită. Băieții au făcut o risipă de efort destul de mare. Ne-a interesat foarte mult să câștigăm. Deși seria e lungă, primul meci contează și pentru moral, dar și pentru ceea ce se întâmplă în viitor. Va trebui, cu siguranță, să mergem la Sibiu și știm că nici acolo nu ne va fi ușor, cum nu ne-a fost nici astăzi. Am avut ceva presiune și ei au avut câteva acțiuni frumoase, au jucat ca o echipă. Ne-au pus probleme tot timpul. Desprinderea s-a produs pe puțin mai multă prospețime din partea noastră.

Următoarea confruntarea este programată pentru ziua de luni, 15 mai, de la ora 20:00.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!