Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu, după victoria împotriva Ploieștiului: „Sala plină reprezintă un mare avantaj pentru echipă”

Tudor Costescu, după victoria împotriva Ploieștiului: „Sala plină reprezintă un mare avantaj pentru echipă”

FC Argeș Basketball a trecut pe teren propriu cu 80 la 57 de CSM Baschet Petrolul Ploiești într-un meci restant jucat marți seara (12.04) și care a contat pentru etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Piteștenii au legat două victorii în ultimele zile.

Tudor Costescu a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball, tehnicianul scoțând în evidență importanța unei săli pline pentru echipa sa și că totul depinde doar de clubul piteștean pentru a-și asigura poziția a treia la finalul sezonului regulat:

„Din punct de vedere al rezultatelor, depinde numai de noi să ne asigurăm poziția a treia în clasament după sezonul regulat. E important să fim cât mai sus fiindcă, teoretic, ar trebui să avem un adversar mai facil. Practic, știu că nu va fi așa. Pe noi ne bucură faptul că reușim să câștigăm în continuare și că am întrerupt seria înfrângerilor.

Sala plină reprezintă un mare avantaj pentru echipă. Băieții resimt această energie, iar eu îmi doresc ca noi să reușim să mulțumim spectatorii și să continuăm să rămânem uniți, mai ales în perspectiva finalului de campionat, care se anunță greu.

Următoarele meciuri vor fi la fel de dificile deoarece întâlnim echipe care nu mai au nimic de pierdut, care vor fi relaxate și fără presiune, echipe precum cea a Rapidului, care a produs câteva surprize mari în acest sezon, și cea a Galațiului, cu un potențial mare. Noi, deocamdată, trebuie să ne conservăm forțele pentru playoff. Trebuie să avem grijă de accidentați și de forma sportivă a jucătorilor. Nu știm în ce formulă vom aborda ultimele două meciuri, însă știu că va fi foarte greu.”

Argeșenii urmează să joace pentru ultima dată în fața propriilor suporteri înaintea debutului în playoff, în etapa a 29-a primind în Trivale vizita lui CSM Galați.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!