Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „E o provocare mare, un lucru pe care mi l-am dorit și de care sunt foarte bucuros”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.01.2017

Tehnicianul Tudor Costescu a revenit pe banca formației BC SCM Timișoara și va debuta în această seară cu un duel pe teren propriu în compania formației vicecampioane, BC Mureș Târgu Mureș. Instalat la începutul săptămânii curente pe banca bănățenilor, Costescu a făcut primele declarații în această nouă postură.

„Eu nu simt că am venit să înlocuiesc pe cineva, eu simt că am venit să umplu un gol. Îmi face o plăcere și chiar o onoare deosebită să lucrez în continuare și cu Cristi Bota, și cu Shone Markovic, pe care îi cunosc și pe care îi respect extraordinar și ca oameni și ca profesioniști. În puținele zile în care am lucrat împreună am avut o comunicare excelentă și un chef de muncă deosebită. E o provocare mare, un lucru pe care mi l-am dorit și de care sunt foarte bucuros”, a declarat principalul Timișoarei, citat de tmsport.ro. 

De asemenea, noul antrenor al „leilor” a prefațat primul său meci, cel cu BC Mureș, o partidă extrem de importantă în economia campionatului. 

„Mureșul e o echipă atitpică, și prin joc, și prin rezultate. Evident, au valoare. Au un stil de joc care poate pune probleme în orice situație și la orice oră. Au jucători care se descurcă foarte bine individual. Au și joc de echipă prin care reușesc să scoată în valoare punctele forte, dar evident, au și puncte slabe. Am pierdut la un punct meciul tur. E o echipă cu care suntem într-o luptă directă. E foarte dificil, pentru că nu știu situația lor internă. Am înțeles că sunt ceva probleme financiare, care nu ne privesc pe noi. Dar uneori pot influența, paradoxal, ori în rău, ori în bine”, a încheiat Tudor Costescu. 

Confruntarea dintre BC SCM Timișoara și BC Mureș este programată azi începând cu ora 20:00, fiind transmisă în direct de DigiSport 3. 

*Foto: pressalert.ro

Eu nu simt că am venit să înlocuiesc pe cineva, eu simt că am venit să umplu un gol. Îmi face o plăcere și chiar o onoare deosebită să lucrez în continuare și cu Cristi Bota, și cu Shone Markovic, pe care îi cunosc și pe care îi respect extraordinar și ca oameni și ca profesioniști. În puținele zile în care am lucrat împreună am avut o comunicare excelentă și un chef de muncă deosebită.  E o provocare mare, un lucru pe care mi l-am dorit și de care sunt foarte bucuros
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!