Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu, eliminat în primul sfert al confruntării cu SCM U Craiova

Tudor Costescu, eliminat în primul sfert al confruntării cu SCM U Craiova

La această oră, în Sala Trivale din Pitești, se joacă duelul dintre FC Argeș Basketball și SCM U Craiova, contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gruparea gazdă nu are parte de un meci ușor, fiind nevoită să evolueze fără Goran Gajovic și Ilari Seppala, ambii accidentați.

Mai mult decât atât, liderul LNBM a suferit încă o lovitură în actul inaugural al confruntării cu oltenii. Tudor Costescu, antrenorul alb-violeților, a fost eliminat pentru două faulturi tehnice, primite din cauza multiplelor proteste.

Cu mai puțin de 90 de secunde rămase din primul sfert, la o acțiune în care elevii săi se aflau în atac, Costescu i-a reproșat arbitrului Marius Ciulin că nu a acordat un fault. Discuția dintre cei doi a continuat iar, când tehnicianul piteștenilor a văzut că nu are succes, a încercat să comunice cu un alt arbitru.

Ciulin a văzut faza și i-a acordat lui Costescu un fault tehnic. Acesta, surprins de decizie, a protestat, iar Ciulin a fluierat încă un fault tehnic. Ca urmare a acumulării a două faulturi tehnice, Tudor Costescu a fost eliminat.

Fostul antrenor al naționalei României a părăsit cu greu terenul, continuând protestele în drumul său spre vestiar. În cele din urmă, după zece minute, tabela arăta egalitate: 22-22. 

Meciul poate fi urmărit, în direct, pe FRB TV sau pe Digi Sport.

*foto: fiba.basketball

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Father,
    Is that you?

    Semnat: Mihai Silvasan

    cu 2 ani în urmă (09.11.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    No, my son.
    It is me.
    Semnat: Marius Ciulin

    cu 2 ani în urmă (09.11.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Costescu
    Dacă mai era nevoie, s-a văzut încă o data marele caracter al dlui Costescu!!
    Nici Burlacu sau Iacobescu nu erau eliminați chiar din primul sfert!
    Rușinos!

    cu 2 ani în urmă (09.11.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Sau
      mai este varianta închiderii ușilor la FRB !
      Iar Ciulinul e recunoscut pentru reacții rapide !

      cu 2 ani în urmă (09.11.2021)
    Raspunde
  • Csm.O :

    Fiecare cu părerea lui
    Dar să fim serioși, a fost un exces de zel al lui Ciulin, se poate observa și pe transmisia de pe YT. Ciulin vrea mereu să fie în centrul atenției și personajul principal în meciurile pe care le arbitrează. Pe de altă parte, a fost un meci pierdut de Craiova, nu unul câștigat de Pitești.

    cu 2 ani în urmă (09.11.2021) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Bogdan FC Arges :

    Oradea pregatiti-va!
    Un lucru e clar, avem o echipa redutabila in acest sezon. Pregatita de un antrenor foarte bun. Cred cu tarie ca ne vom bate pentru primele locuri in acest sezon.

    cu 2 ani în urmă (09.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!