Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Eu nu vreau să ofer mai mult decât ştiu că pot. Probabil de aceea l-am pierdut pe Ţibîrnă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.12.2011

Joi seară BCM U Piteşti a fost foarte aproape de a-l transfera pe Bogdan Ţibîrnă, însă transferul a căzut deoarece sportivul originar din Iaşi a hotărât să semneze cu CSM Oradea un contract valabil pe un an şi jumătate.

Total Baschet a luat legătura cu Tudor Costescu care şi-a exprimat regretul pentru faptul că sportivul ce a evoluat la Otopeni nu a ales să evolueze la echipa sa. Tehnicianul piteştenilor afirmă că "nu vreau să ofeo mai mult decât ştiu că pot", iar din cauza acestui fapt l-a pierdut pe Ţibîrnă. De asemenea Costescu declară că alegerea lui Ţibîrnă a dat peste cap întreaga strategie a echipei sale.

Ieri seară Bogdan Ţibîrnă era foarte aproape de Piteşti, iar acum se află în curtea formaţiei din Oradea ...

Într-adevăr au fost negocieri cu Bogdan Ţibîrnă însă se pare că alticineva a fost mai incisiv.

Credeţi că Bogdan are condiţii mai bune de dezvoltare la Oradea decât la Piteşti ?

Nu pot să vorbesc despre alte echipe. Eu ştiu că la mine ar fi avut condiţiile necesare şi pentru dezvoltarea lui ca şi sportiv şi ca să stea liniştit, fără grijile nedorite pe care le-a avut în urmă. Eu zic că la Piteşti ar fi avut şi o perspectivă sănătoasă, acest lucru nu înseamnă că la Oradea nu ar putea avea. Eu nu vreau să ofer mai mult decât ştiu că pot, de aceea cred că am şi pierdut.

Se anunţă alte modificări în iarnă, la Piteşti ?

Nu mai ştiu acum pentru că strategia noastră era cu totul alta dacă venea acum Bogdan. Practic ne-a dat peste cap faptul că nu a mai venit. Trebuie să găsim soluţii, vom vedea care sunt cele mai bune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!