Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Îmi doresc foarte mult să câștigăm orice meci pe care îl jucăm”

Tudor Costescu: „Îmi doresc foarte mult să câștigăm orice meci pe care îl jucăm”

Rapid București a făcut 2-0 în seria cu FC Argeș Pitești din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, giuleștenii impunându-se cu 88-72 în al doilea joc de pe teren propriu.

Tudor Costescu a vorbit pentru pagina de Facebook Baschet Rapid după acest rezultat, adăugând următoarele:

„Așa se întâmplă în playoff. Contează victoriile. Sigur că nici adversarii nu au venit să se predea. Au luptat din răsputeri, însă cred că putem să spunem că am fost mai buni azi (n.r. vineri, 14 aprilie).”

Întrebat cum se așteaptă să fie meciul trei, din fieful piteștenilor, antrenorul Rapidului a spus:

„Foarte greu. E o echipă redutabilă acasă. În sala nouă n-a pierdut niciun meci până acum și sigur o să aibă o abordare mult mai bună și cred eu mult mai agresivă. Pe ei o să-i sprijine publicul și ne așteptăm la o nouă bătălie.”

La final, Costescu a scos în evidență faptul că echipa sa mai are un pas până la calificarea în semifinale:

„Din trei meciuri trebuie să câștigăm unul. Nu vreau să fac pronosticuri. Îmi doresc foarte mult să câștigăm orice meci pe care îl jucăm. Sigur, al treilea fiind primul care urmează, o să facem tot ce putem ca să câștigăm. O să fie foarte dificil. Nici azi nu a fost ușor, în ciuda diferenței, dar cred eu că o să reușim să câștigăm un meci din cele poate trei.”

Meciul trei se va juca pe 18 aprilie la Pitești, de la ora 20.00 și o să fie în direct pe Digisport, Prima Sport, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!