Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Dorim să ștergem impresia lăsată de meciurile de Cupă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.10.2021

Tudor Costescu: „Dorim să ștergem impresia lăsată de meciurile de Cupă”

FC Argeș Basketball debutează sâmbătă, 2 octombrie, în noua stagiune a Ligii Naționale, împotriva celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc. Piteștenii caută să se revanșeze pentru eșecul surprinzător din Cupa României.

Antrenorul trupei din Trivale, Tudor Costescu, a vorbit despre partida cu harghitenii, punctând atât atitudinea pe care o are vis-a-vis de meciul următor, cât și dezamăgirea provocată de eliminarea din Cupă.

„Nu am început sezonul așa cum ne doream și, din păcate, am încheiat un capitol puțin prematur, în fața unei echipe combative, arțăgoase, căreia nu am știut să îi răspundem așa cum ar fi trebuit. În mod evident, suferim după acest eșec. Faptul că am avut două meciuri disputate acasă și am pierdut calificarea în Cupa României spune aproape totul despre modul în care am evoluat. Cred că trebuie să ne grupăm, să avem puterea să trecem peste acest eveniment și să încercăm să ne concentrăm pe ceea ce începe acum și anume sezonul regulat.

Poate putem cădea în capcana de a spune că suntem favoriți și la Ciuc, dar modul în care am arătat în primele meciuri oficiale și ultimele disputate, contrazic acest fapt. Știam că nu suntem într-un moment favorabil, știam că suferim din multe puncte de vedere. Nu m-aș fi așteptat să pierdem acea calificare, dar acum mă aștept să ne fie destul de greu și din punct de vedere moral să ne revenim. Este bine că suntem la începutul sezonului, că putem avea timp la dispoziție să putem crește în formă.

Din păcate, sunt multe variabile care au apărut în pregătirea echipei și acest lucru ne costă, însă plecăm încrezători la Miercurea Ciuc. Evident, dorim să ștergem impresia lăsată în meciurile de calificare în Cupă”, conform paginii de Facebook a argeșenilor.

Meciul poate fi urmărit pe FRB TV, începând cu ora 17:00.

*foto: Facebook - FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!