Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Întâlnim de departe cea mai în formă echipă din campionat”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.11.2022

Tudor Costescu: „Întâlnim de departe cea mai în formă echipă din campionat”

Rapid București a avut un start lansat de sezon în această stagiune a Ligii Naționale. Giuleștenii au cinci victorii din tot atâtea meciuri, iar în etapa a șaptea vor da piept cu campioana României, U-BT Cluj.

Înaintea acestui joc, Tudor Costescu a oferit câteva declarații pentru conturile de socializare ale echipei pe care o pregătește. Iată ce a avut de spus antrenorul roman despre jocul de duminică

„Victoria cu Târgu Mureș a fost importantă, mai ales că am jucat în deplasare. Fiecare victorie contribuie la construirea unui viitor pe termen mediu destul de sănătos. Ne așteaptă o mare provocare, deși jucăm acasă. Întâlnim de departe cea mai în formă echipă din campionat, care tocmai a obținut o victorie spectaculoasă în Eurocup. O echipă completă, cu o energie deosebită.

Ar părea că suntem mai odihniți, dar după ce am văzut în meciul cu Brescia se pare că ei s-au folosit bine de aceste săptămâni de pauză și au analizat foarte bine tot ce s-a întâmplat în prima parte a sezonului. S-au refăcut și în următoarea perioadă vor avea o energie foarte bună, au multă experiență, sunt o echipă consolidată și cu o calitate deosebită. Faptul că noi am jucat la săptămână nu ne creează un avantaj.”, a declarat tehnicianul feroviarilor.

Partida dintre Rapid București și U-BT Cluj Napoca va avea loc duminică, 27 noiembrie, de la ora 20:00 și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

2 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    Razboi
    Pazea, franarilor de sub podul Grant (ma rog, acolo joaca aia de la fotbal), venim sa va scoatem baschetu din cap, ne vom gandi la voi ca fiind verisorii franarilor nostri, aia din Gruia, si vom musca din voi cu sete! Glumesc, doar va deraiem putin.

    cu 1 an în urmă (27.11.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    La pauza
    Costescu a pregatit mai bine meciul. Cel putin inceputul. Silva e derutat si a intrat in rutina lui de nervi pe care am crezut ca a depasit-o. Trebuiau fortate mai multe opriri in primul sfert sa nu ia diferenta atat de mare. Mendl e fara idei, iar Stipe si Birce par timorati. Sa vedem ce aduce partea a doua. Olah si Jeremic foarte buni la debut. Stone e in mana de aur a marcat cum a vrut.

    cu 1 an în urmă (27.11.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!