Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Întâlnim o echipă care domină liga la capitolele statistice importante”

Tudor Costescu: „Întâlnim o echipă care domină liga la capitolele statistice importante”

Etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin se încheie cu derby-ul dintre FC Argeș Basketball și SCM U Craiova. Partida începe la ora 18:00 și poate fi urmărită, în direct, pe Digisport și Look Sport.

Tudor Costescu, antrenorul piteștenilor, a lăudat formația adversă și a declarat că trupa pe care o conduce se confruntă în continuare cu probleme de efectiv:

Ne așteaptă o nouă provocare în campionat. Întâlnim o echipă care domină liga la capitolele statistice importante, cum ar fi recuperările și intercepțiile, și care practică un joc foarte fizic. Prin urmare, va fi extrem de dificil să facem față calității lor atletice și a realizărilor individuale deosebite pe care le etalează meci de meci. Noi ne-am pregătit destul de bine în această săptămână. Practic, în acest campionat, am început să fim preocupați aproape în exclusivitate de problemele pe care le întâlnim, de efectiv, decât de problemele pe care le-ar putea pune adversarul. Încercăm să găsim soluții la fiecare meci pe care îl disputăm, fiindcă nu putem prezenta niciodată o formulă completă. Nu o vom face nici mâine, dar dacă ne vom ridica nivelul de combativitate și de intensitate pe parcursul celor 40 minute, cred că le vom putea face față cu succes. Ar fi important pentru noi să continuăm seria de victorii, avem un moral bun și atmosferă foarte bună în echipă. Sper să reușim să compensăm lipsa anumitor jucători”, conform paginii de Facebook a grupării argeșene.

În ciuda accidentărilor, FC Argeș Basketball ocupă prima poziție în clasament, cu șase victorii și nicio înfrângere. De partea cealaltă, SCM U Craiova se află pe locul opt, având patru partide câștigate și două pierdute.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

3 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Cel mai bun!
    Cel mai bun antrenor român din LNBM poate conduce echipa spre o nouă victorie. Eu nu știu cum reușește, dar parcă are o baghetă magică! Omul acesta mănâncă baschet pe pâine! Deja Sibiul a început să încerce să l ademenească pentru sezonul viitor, propunând i un salariu exorbitant pentru România.
    P.S. după această victorie, coach va acorda un interviu de 46 secunde în care va explica cum a pregătit meciul. Fiți pe fază!

    cu 2 ani în urmă (08.11.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      :)))
      Trolling de inalta calitate.
      Pe de alta parte, Sibiul nu are bani nici pentru single malt-ul lui Costescu...

      cu 2 ani în urmă (08.11.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    @Csm.O...
    ... Nu m-ar mira sa fie chiar dl Costescu în persoana.
    Aia cu "baghetă magica" este geniala 😁

    cu 2 ani în urmă (08.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!