Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Jocul rezultatelor ne îndreptăţeşte să sperăm la obţinerea unui loc în play-off”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.03.2013

BCM U Piteşti se va deplasa la Constanţa pentru partida contra celor de la CS Farul Constanţa din cadrul etapei a 26-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Piteştenii vin după 2 victorii consecutive, iar un al treilea succes ar fi foarte important pentru menţinerea şanselor de a accede în play-off.

Iată ce a declarat Tudor Costescu înaintea jocului de la Constanţa:

Victoria cu Giurgiu era una pe care noi ne-o propusesem încă de la începutul returului ţinând cont de situaţia în care ne aflam. Mă bucur că am reuşit să o obţinem , a fost mai grea decât ne-am fi aşteptat şi din cauza evoluţiilor oscilante dar şi a replicii date de adversar. Acum urmează meciul de la Constanţa. Nu mai există favorită anul acesta, mai ales în finalul campionatului, vedeţi ce rezultate surprinzătoare sunt şi nu numai rezultatele, cât şi ambiţia şi dorinţa fiecărei participante de a-şi atinge obiectivele, pentru unii mai îndepărtate cum este şi al nostru şi atunci frustrarea şi dorinţa sunt mai mari. Jocul rezultatelor ne îndreptăţeşte să sperăm la obţinerea unei poziţii în play-off dar este foarte greu de anticipat. Mai sunt 5 etape, eu niciodată nu vreau să mă uit la alte echipe iar noi trebuie să ne facem socotelile noastre, iar pentru orice mică şanse pe care o vom avea va trebui să câştigăm toate meciurile de acum înainte.

Întâlnirea de la Constanţa va avea loc duminică, cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!