Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Locul nostru nu este în a doua parte a clasamentului”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013

Tudor Costescu

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la BC Mureş, în cadrul etapei a 27-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Piteştenii revin pe teren propriu după o înfrângere neaşteptată în faţa celor de la CS Farul cu scorul de 82-63.

Iată ce a declarat Tudor Costescu, tehnicianul argeşenilor, referitor la situaţia echipei sale:

Etapa trecută a fost una cu rezultate care nu ne avantajează, inclusiv meciul în care noi am evoluat. Am fost aproape de un dezastru din toate punctele de vedere, în primul rând datorită rezultatului, în al doilea rând datorită accidentării pe care a suferit-o Popovic şi datorită lipsei de respect cu care am fost trataţi. Toate acestea au dus la rezultatul meciului. Pe lângă acestea şi victoria contracandidatei noastre la play-off pe care o urmăream, CSM-ul a învins Clujul acasă neaşteptat. Din puncte de vedere al campionatului este un mare păcat că ratăm play-off-ul al doilea an consecutiv. Eu cred că locul nostru nu este în a doua parte a clasamentului, însă noi în aceşti doi ani am reuşit să ne atingem oarece performanţe, am trecut de Cupa României, în presezon de SuperCupă iar sezonul acesta de Cupele Europene, iar această participare probabil că ne costă din punct de vedere al uzurii şi poate de aceea am ajuns în această fază.

Pentru noi campionatul nu este terminat, ba dincontră o decizie a Biroului Federal ne va face să jucăm şi toate meciurile pentru retrogradare. Este ciudat ca la sfârşitul campionatului o echipă cu 16 victorii să joace cu o echipă cu o singură victorie. Iată că aceasta a fost decizia şi noi trebuie să ne pregătim pentru aceste meciuri.

4 comentarii la aceasta stire:
  • man_08 :

    Jenant !!!!
    Chiar aveam o parere excelenta despre acest domn, il consideram unul dintre antrenorii valorosi si de perspectiva ai Romaniei, dar daca tu ca formator de talente declari ca "este ciudat ca la sfarsitul campionatului o echipa cu 16 victorii sa joace impotriva uneia cu o victorie", poate te citesc si tinerii jucatori si isi spun "nu jucam mah decat cu cine vrem noi ca asa vrem noi, ce atatea regulamente si programe"...domnule Costescu, va propun ca la inceputul campionatului sa trimiteti d-voastra si altii ca d-voastra o lista a echipelor cu care "NU e ciudat" sa jucati si facem regulamentul dupa bunul plac al fiecaruia, ce atata play off ce atata play out. Sunt defecti cei din restul lumii ca isi joaca campionatele in sistem playoff si play out, sa le fie rusine !!!! Eventual puteti trimite la federatie si numele echipelor care in opinia d-voastra trebuie sa retrogradeze automat fara a mai juca cu echipa d-voastra ca sa nu va mai deranjeze cumva si sa nu mai fie atat de ciudat. Din pacate asta este progresul baschetului romanesc care il trambiteaza unii pe site-urile de baschet si in discutiile oficiale din federatie. Suntem pe nicaieri in baschetul european, iar regulile le facem in functie de cum se trezeste fiecare si de interesele fiecaruia. Ce atata regulament FRB. Ardeti regulamentul, da-l dreaqu, consumati hartia degeaba, oricum maine nu va mai fi valabil ce s-a hotarat azi :)))

    cu 11 ani în urmă (14.03.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @man
    Like!

    cu 11 ani în urmă (14.03.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    Ba da!
    Locul pe care sunteti acum ,pe ala il meritati!
    Sa fim seriosi!
    Sunteti mult mai slabi decat oricare echipa din TOP8 actual ,in plus ,in opinia mea si Rovinariul este peste voi!
    Pitestiul e echipa de locul 10 anul asta!

    cu 11 ani în urmă (14.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!