Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ”Mă bucur că am reușit o prestație solidă”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.10.2021

Tudor Costescu: ”Mă bucur că am reușit o prestație solidă”

FC Argeș a reușit să treacă peste eliminarea din Cupa României și s-a impus categoric împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 114-56.

Tudor Costescu s-a declarat mulțumit de modul în care s-au mobilizat elevii săi, în ciuda faptul că rotația nu este încă una completă.

„Mă bucur că am reușit o prestație solidă și am reușit să trecem peste presiunea rezultatului nefericit înregistrat în Cupa României. Deși încă suferim la nivelul rotației, toți jucătorii care au fost apți de joc și care au intrat astăzi în teren și-au făcut datoria cu prisosință. Am avut procentaje deosebite și realizări colective bune în apărare, care ne-au alimentat câteva puncte ușoare pe contraatac. Am reușit să ne desprindem și ne-am făcut meciul ușor având un nivel bun de intensitate în apărare și, așa cum am mai spus, am avut eficiență sporită la aruncările de la distanță.”, a declarat Costescu conform paginii de Facebook FC Argeș Basketball.

Formația piteșteană se pregătește de confruntarea cu SCM Timișoara, care va avea loc miercuri, 6 octombrie, la ora 17:15, în direct la Digisport.

*foto: fiba.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!