Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Mă bucur că starea de sănătate a băieților nu ne mai pune probleme”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.10.2021

Tudor Costescu: „Mă bucur că starea de sănătate a băieților nu ne mai pune probleme”

FC Argeș Basketball are 4 victorii din tot atâtea meciuri în Liga Națională. Piteștenii trec printr-o perioadă foarte bună. Trupa din Trivale s-a regrupat excelent după eliminarea din Cupa României.

Chiar dacă problemele de sănătate le-au dat bătăi de cap argeșenilor, aceștia au reușit mereu să se regrupeze pentru a obține maximul din dispute. Astfel, înaintea partidei cu Athletic Constanța, moralul este foarte ridicat. Tudor Costescu, tehnicianul lui FC Argeș a prefațat acest meci pentru pagina de Facebook a echipei.

„Întâlnim un adversar care a avut un start excelent de campionat, fiind neînvins până la această oră și etalând un joc de calitate. Au un moral ridicat și știm că mereu ei joacă cu energie. Prin urmare, va trebui ca și noi să avem un nivel ridicat al intensității. Ne-am antrenat bine în această săptămână și putem spune că suntem în grafic, ținând cont de rezultate.”

Costescu a vorbit și despre rotația care pare să fie în sfârșit complet. După cum aminteam în avancronica disputei de sâmbătă, Ilari Seppala a fost prezent la Ploiești pentru duelul cu CSM, însă nu și-a făcut debutul. Acesta poate debuta în fața adversarilor dobrogeni.

„Cred că va fi un meci disputat. Mă bucur că starea de sănătate a băieților nu ne mai pune probleme și sperăm că mâine să putem beneficia de aportul aproape a tuturor jucătorilor.”

Meciul dintre FC Argeș și BC Athletic Constanța se va disputa sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 18:00 și va fi transmis pe FRB TV.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

3 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    De-abia astept sa il vad pe Seppala astazi sa vad cum joaca in comparatie cu Mihai Maciuca
    Cred ca Arges Pitesti va castiga au aproape aceeasi echipa ca stagiunea precedenta , relatiile de joc exista . Athletic si-a schimbat aproape toata echipa , dar nu trebuie sa te culci pe-o ureche cu nicio echipa din campionatul asta . fiecare poate sa aiba o zi mai buna . Joaca acasa Pitesti deci un avantaj privind baza fanilor care ste una mare , fanii pot ajuta la aceasta victorie

    cu 2 ani în urmă (23.10.2021)
    • Csm.O:

      De unde comparația
      Lui Seppala cu Măciuca? Seppala e jucător de poziția 1 și Măciuca jucător de poziția 3. Pe Seppala poți să l compari cu Tudor Gheorghe și Voinescu...

      cu 2 ani în urmă (23.10.2021)
    • Soare:

      @Csm.o
      Lasă-l în pace, omul știe baschet cât am uitat eu, dar vrea “să se bage în seamă” peste tot

      cu 2 ani în urmă (23.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!