Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Mi-e greu să cred că vom avea pretenții să câștigăm meciuri în play-off”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.04.2022

Tudor Costescu: „Mi-e greu să cred că vom avea pretenții să câștigăm meciuri în play-off”

CSM Galați a învins-o pe FC Argeș Basketball în Trivale cu scorul de 75-66. Vulturii au ajuns la opt eșecuri stagionale și au mari probleme în cursa pentru locul trei la finalul sezonului regulat.

Tudor Costescu s-a arătat nemulțumit la capătul acestei confruntări, atât de maniera jocului, cât și de atitudinea elevilor săi.

„Felicitări echipei oaspete, care a depus mult efort, a avut intensitate, a avut realizări deosebite și a câștigat meritat. Simt o rușine imensă pentru ce s-a întâmplat și pentru modul în care echipa a jucat. Mă declar, în principal, vinovat pentru evoluția noastră. Îmi pare rău că jucătorii nu au înțeles să răsplătească organizația, clubul și publicul cu evoluții constante, mai de calitate. Astăzi nu cred că am fost de nerecunoscut, cred că am fost absolut penibili, atât în partea de atac, cât și în cea de apărare. Ne-am expus practic toate slăbiciunile pe care le avem în acest sezon.

Evident că unii jucători au fost foarte departe de pretențiile unui campionat de primă divizie și, din păcate, se pare că ne afundăm cu anumiți jucători în această stare. Eu încă îmi fac iluzii că în playoff vom reuși să ne autodepășim, așa cum am făcut la succesele importante din acest campionat, și că vom face față echipelor cu care ne vom întâlni. Dar, după ce am văzut astăzi, mi-e greu să cred că vom avea pretenții să câștigăm meciuri în playoff.”, a declarat fostul selecționer, conform paginii oficiale de Facebook a celor de la FC Argeș.

În ultima etapă a Ligii Naționale, FC Argeș Basketball evoluează pe terenul lui Rapid București.

*foto: FC Argeș/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!