Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne-a fost greu să respectăm planul de joc.”

David Istrate

David Istrate
15.01.2018

Sâmbătă, 13 ianuarie, în sala Transilvania din Sibiu, a avut loc confruntarea dintre echipa gazdă și BC SCM Timișoara.

CSU Sibiu a reușit să se impună cu scorul de 81-73, și astfel oaspeții încasează a 5-a înfrângere din acest sezon. În urma acestei partide, trupa lui Tudor Costescu se poziționează pe locul al 4-lea în clasamentul LNBM, după 14 etape.

La finalul meciului, antrenorul oaspeților, plin de fair-play, i-a felicitat pe câștigători și a vorbit puțin despre acest duel.

„În primul rând, felicitări învingătorilor. Mă așteptam să fie un meci mai strâns, dacă nu chiar să câștigăm, însă, din păcate, ne-a fost greu să respectăm planul de joc. Am înâîlnit o echipă extrem de agresivă și atletică, așa cum anticipam, și am făcut pasul înapoi. N-am fost în stare, în apărare, să oprim câteva puncte în momente importante. Prin urmare, ei au căpătat încredere, iar nouă ne-a fost greu să îi mai ajungem”, conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian.

BC SCM Timișoara va disputa următorul meci, în 20 ianuarie, pe teren propriu, în compania ultimei clasate CS Dinamo București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!