Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne așteptăm la o dispută intensă”

Tudor Costescu: „Ne așteptăm la o dispută intensă”

Rapid București și CSO Voluntari deschid a patra etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu meciul de vineri, 13 octombrie, din Conferința A. Jocul din Sala Rapid va fi televizat.

Înaintea primei partide pe plan intern după eliminarea din FIBA Europe Cup, Tudor Costescu a oferit câteva declarații pentru paginile de social media ale clubului din Capitală. Antrenorul Rapidului a făcut referire la problemele de efectiv existente, dar și la cum a decurs recuperarea după experiența europeană:

„Așteptăm cu încredere meciul cu CSO Voluntari de vineri, deși nu vom fi în efectiv complet la ora jocului, pentru că încă avem jucători accidentați.

Băieții s-au recuperat destul de bine din punct de vedere psihic, după experiența avută la turneul de calificare din FIBA Europe Cup. Am reușit să facem câteva antrenamente de calitate în această săptămână și să pregătim așa cum se cuvine meciul.

Avem în față un adversar foarte valoros și foarte echilibrat, cu jucători experimentați, care au avut, în ultima etapă, o evoluție foarte bună împotriva Clujului.

Ne așteptăm la o dispută intensă, sperăm să ne folosim toate atuurile pentru a câștiga. Așteptăm cu drag și spectatorii noștri fideli să vină în tribune și le garantăm că spectacolul sportiv va fi unul de înaltă calitate.”

Cele două formații au pierdut câte un meci în campionat, U-BT Cluj fiind cea care a provocat acest pas greșit pentru adversarele din deschiderea etapei a patra. Rapid are 1-1 bilanț, iar CSO Voluntari stă cu 2-1 după trei runde.

Meciul de vineri, 13 octombrie, va fi în direct pe Digisport 3, Prima Sport 3 și FRB TV de la ora 19.00.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!