Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne-au dominat în spațiul de trei secunde. Au avut top-scorer-ul un jucător care a jucat cu spatele la coș”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.01.2018

Duelul formațiilor alb-violete din Liga Națională a fost câștigat și în retur de BCMU FC Argeș Pitești. Scorul a fost 74-81 după un meci în care cel mai bun marcator a fost Andriy Agafonov, cu 29 de puncte. Antrenorul gazdelor, Tudor Costescu, a vorbit despre dominarea piteșteană în spațiul de trei secunde, dar și de probleme de sănătate cu care echipa sa se confruntă.

„Felicit adversarii. Au câștigat meritat. Noi, din păcate, n-am mai reușit să ne depășim condiția. Am arătat așa cum suntem, o echipă, în momentul ăsta, în suferință. Vreau să-mi felicit băieții pentru nivelul de efort depus și pentru încercăriile continue de a reveni în joc și de a ne ține aproape de adversar.

Ne-au dominat în spațiul de trei secunde. Au avut top-scorer-ul un jucător care a jucat cu spatele la coș. A aruncat și de trei puncte, dar în general nu ne așteptam să se întâmple lucrurile astea sub coșul nostru. Cred că acolo au fost momente importante ale jocului.

Fizic avem probleme de sănătate. Jeremic era incert cu jumătate de oră înainte de meci. Komatina aseară a fost pe perfuzii. Nouă orice piesă ne lipsește din angrenaj, chiar dacă e la 80%, se vede. Vreau să-i felicit pe toți pentru ceea ce au încercat să realizeze astăzi”, a declarat Tudor Costescu după meci.

„Luăm în calcul aducerea celui de-al 6-lea străin. Sper să avem o decizie în curând. Se pare că avem nevoie. Orice jucător al nostru care nu e la 110% face ca echipa să sufere mult. Deocamdată nu mă gândesc la așa ceva. Vreau să încercăm să digerăm această înfrângere pentru că ne așteaptă un meci foarte important la Sibiu”, a adăugat antrenorul „leilor”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!