Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne dorim foarte mult să oprim seria celor două înfrângeri consecutive”

Tudor Costescu: „Ne dorim foarte mult să oprim seria celor două înfrângeri consecutive”

Dinamo București și FC Argeș Basketball dispută luni, 6 decembrie, ultimul meci al etapei a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Piteștenii și-au adjudecat ultimele trei meciuri directe împotriva trupei din capitală, indiferent că a fost vorba de cupă sau campionat.

Tudor Costescu, care a pregătit Dinamo înainte să ajungă la Pitești, a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball înaintea disputei:

„Am avut parte de două săptămâni de pregătire fără competiție și sper eu ca acest lucru să nu ne fi scos din ritm. Ne-am pregătit destul de bine și ne dorim foarte mult să oprim seria celor două înfrângeri consecutive.

Mâine (n.r. luni, 6 decembrie) vom întâlni un adversar extraordinar de dificil, cu jucători cu realizări individuale deosebite și cu orgoliul rănit. Cu siguranță va fi un meci tare. Noi suntem cu lotul valid și privim cu încredere acest joc!”

Partida din Sala Dinamo va începe la ora 17.15 și poate fi urmărită în transmisiune directă pe DigiSport 4, LookSport 2 respectiv YouTube FRB TV.

 

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!