Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Ne dorim să recuperăm punctele pierdute acasă”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
16.11.2013

Înaintea meciului de sâmbătă de la Târgu Jiu cu Energia Rovinari, antrenorul “leilor” de la BC Timişoara a analizat întâlnirea dintre cele două echipe: 

„E un alt meci foarte dificil, aşa cum sunt aproape toate din acest campionat. Ne dorim să recuperăm punctele pierdute acasă, cu Oradea. Rovinariul vine după o perioadă foarte bună, a câştigat două partide importante, cu Mediaşul şi Piteştiul, şi cu siguranţă au un plus de moral faţă de noi. Au un joc destul de elaborat, chiar dacă nu se bazează pe o rotaţie foarte adâncă, jucătorii pe care îi au dispun de o experienţă bogată. Joacă mult pe tranziţie şi pe contraatac, iar acesta e unul dintre aspectele cele mai importante ale jocului lor”

BC Timişoara, care deja a piedut 3 meciuri nu îşi permite să mai facă un pas greşit dacă îşi doreşte să îşi consolideze un loc între primele 8 echipe. Cea mai mare problemă a bănăţenilor par a fi accidentările care îi urmaresc pe jucători. Referitor la acest aspect, Tudor Costescu a declarat:

„Din păcate, de vreo două săptămâni ne lovim de o situaţie foarte neplăcută în ceea ce priveşte accidentările. La meciul cu Oradea l-am pierdut pentru cel puţin o lună pe Lee, el având o ruptură musculară fibrilară care îl scoate din circuit. De asemenea, Radulovic a suferit o luxaţie la deget, Jovanovic o contuzie, Toth are o recidivă la accidentarea de la genunchi, deci nu suntem într-o situaţie fericită, dar facem eforturi pentru a ne baza pe toţi jucătorii. În acest moment, cu siguranţă doar Lee va lipsi, iar din punct de vedere al aportului ofensiv e o absenţă importantă. Cred că putem suplini numărul de puncte marcate de el, dar rămâne de văzut cine o va face. Sper ca inclusiv Conley să îşi aducă un aport mai mare”

Meciul dintre cele două echipe se va desfăşura sâmbătă, 16 noiembrie la Târgu Jiu cu începere de la ora 18:30. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!