Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Ne gândim în continuare la şansele matematice pe care le avem”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.02.2013

Tudor Costescu

BCM U Piteşti a trecut pe teren propriu de BC Timişoara cu scorul de 76-65, în cadrul etapei a 21-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Tudor Costescu a bifat cea de-a 10-a victorie din acest sezon.

Iată ce a declarat la finalul partidei Tudor Costescu, tehnicianul argeşenilor:

Mă bucur în primul rând că a venit o victorie importantă acasă în faţa unei echipe puternice, deşi poate nu a fost cel mai bun meci din punct de vedere calitativ. Ne-am bătut foarte tare, ca de obicei, dar astăzi ne-a şi ieşit în sensul că am controlat finalul de joc destul de bine. Ei au avut o revenire, însă noi am reuşit să facem faţă. S-ar putea să vină destul de târziu pentru obiectivul nostru această victorie, dar sperăm să nu fie singura. Ne gândim în continuare la şansele matematice pe care le avem şi o să încercăm să ne luptăm ca astăzi în fiecare meci. Eu zic că a fost un spectacol plăcut, important este că şi am câştigat. Mulţumim în continuare publicului care continuă să vină să ne încurajeze şi îl aşteptăm şi la celelalte meciuri. Poate atitudinea a făcut diferenţa, dar important este practic că ne-a ieşit jocul. De obicei chiar dacă aveam atitudine eram mai puţin organizaţi, dacă eram organizaţi nu băgam mingea în coş, a fost un cumul de factori. Cred că în acest meci le-am alineat pe toate la un nivel decent, poate la organizarea jocului în atac am suferit puţin, dar am reuşit să controlăm meciul. Această victorie este importantă pentru moral, reuşim să demonstrăm că nu suntem o echipă care merită această poziţie în clasament, dar aşa este în sport.

În acest moment, BCM U Piteşti ocupă poziţia a 11-a în clasament cu un total de 31 de puncte.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    orgoliu
    daca nu aveai orgoliul prostesc de a-l tine pe Jones pe banca si sa-l fortezi aiurea pe Bratic eram clar in carti acum, pt ca sigur ii bateam pe Sibiu si pe Craiova. dar asta e, prostia se plateste, pacat ca ne afecteaza si pe noi, suporterii, care platim 5 ron biletul pt a vedea spectacol si victorii, nu pe Bratic care nu avea curajul sa arunce la cos si se misca precum un luptator de sumo

    cu 11 ani în urmă (09.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!