Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu a fost un meci foarte bun al nostru”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.10.2023

Tudor Costescu: „Nu a fost un meci foarte bun al nostru”

Rapid București a ajuns la trei victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin. Giuleștenii au câștigat derby-ul istoric cu Dinamo București, pe teren propriu, cu scorul de 82-68, și au ajuns la un bilanț de 4-1 în Liga Națională de Baschet Masculin.

La final de meci, Tudor Costescu a oferit mai multe declarații despre evoluția echipei sale și revenirea lui Alterique Gilbert pe parchet:

„N-a fost un meci foarte bun al nostru. Mă bucur că am câștigat, și la o diferență elocventă, însă ne-am chinuit destul de mult în fața unei echipe Dinamo care nu e completă. Important e rezultatul până la urmă și victoria împotriva unei echipe care e evident că își dorește să ajungă și ea în play-off. E devreme să spunem, dar e o victorie împotriva unei contracandidate. Pentru noi contează orice meci.

Gilbert e departe de a fi 100%. El a făcut antrenament din punct de vedere fizic și ați văzut că a făcut față cu succes, însă obișnuirea cu mingea și cu situațiile de joc necesită mult mai mult timp. Ne ajută încă un om în rotație, mai ales pe poziția de fundaș. El era socotit între principalii fundași din echipa noastră, dar colegii lui l-au suplinit până acum cu rezultate foarte bune. Faptul că el a revenit azi și că l-am introdus a fost mai mult pentru el, ca să se obișnuiască”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

În următoarea etapă, Rapid București va juca în Orașul lui Brâncuși, împotriva celor de la CSM Târgu Jiu.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!