Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu am întâlnit două faulturi fluierate în ultima secundă, cu patru aruncări libere”

Tudor Costescu: „Nu am întâlnit două faulturi fluierate în ultima secundă, cu patru aruncări libere”

Rapid București a reușit să se impună în prelungiri la Timișoara, în încheierea etapei cu numărul cinci din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida de sâmbătă (21.10), încheiată cu 100-97, a contat pentru Conferința A.

Tudor Costescu a comentat ultimele secunde din sfertul patru în declarațiile de după meci pentru Radio Timișoara. Antrenorul Rapidului a spus că acele evenimente au reprezentat o premieră în cariera lui de pe marginea terenului:

„Din experiența pe care o am în antrenorat, nu am întâlnit două faulturi fluierate în ultima secundă, cu patru aruncări libere. N-am mai întâlnit să se decidă meciul în felul acesta. Erau niște lucruri care erau gata-gata să schimbe câștigătoarea. În mod evident, jucătorii se depărtaseră de fază deja, recuperarea era a noastră. A fost o intervenție a arbitrilor care efectiv nu-și avea locul. Până la urmă important e că am câștigat în prelungiri și că am avut un spirit de echipă și niște jucători pe care vreau sincer să-i felicit.”

Victor Legoșin și Igor Kesar au ajuns la linia de fault în momentele la care face referire Costescu, din cele patru aruncări libere trei fiind ratate și s-a intrat astfel în overtime cu 93-93. Rapid a gestionat mai bine perioada suplimentară și a putut să câștige în Banat.

Formația bucureșteană a trecut la 3-1 în Conferința A, în timp ce SCM Timișoara a coborât la 2-3. În următoarea rundă, bănățenii se vor deplasa la Voluntari, după ce pe 25 octombrie vor avea un nou meci în Alpe Adria Cup (vs. BK Redstone Olomoucko, acasă), în timp ce pentru Rapid vine derby-ul cu Dinamo, în Giulești.

*foto: Facebook Baschet Rapid

4 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Dacă e precum spune antrenorul Rapidului
    .... e ciudat rău de tot, interesant cine au fost arbitrii partidei. Și mai interesant e cum s-au putut rata trei libere din cele patru. Asta da meci, mă refer la finalul lui, era interesant de văzut la TV.

    cu 6 luni în urmă (22.10.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Am vazut finalul aseara
    Si cam asa s-a intamplat : Timisoara era condusa la un punct si a primit fault pe o aruncare in ultima secunda, dar Legosin se vedea ca e coplesit si a ratat ambele aruncari, doar ca pe recuperarea aruncari secunde ratate s-a dat iar fault. Kesar a dat prima aruncare si a cazut transmisia pe a doua, dar am vazut ratarea indirect- grafica a mentionat ca s-a intrat in OT.

    cu 6 luni în urmă (22.10.2023)
    • varu silvois:

      Până și transmisia a căzut?
      Meci de...analele baschetului intern! Desigur după meciul Oradea-Dinamo, unde ancheta a...decedat!

      cu 6 luni în urmă (22.10.2023)
    • CSM Focșani lex8:

      Bine punctat
      Ori sunt incompetenți, de la jucători antrenori până la conducere ori chiar pute grav de tot a blat. A rămas moartă ancheta

      cu 6 luni în urmă (24.10.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!