Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu am jucat ca o echipă și asta ne-a costat”

Tudor Costescu: „Nu am jucat ca o echipă și asta ne-a costat”

Rapid București s-a văzut egalată în seria cu CSU Sibiu din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după înfrângerea de pe teren propriu cu 83 la 87 luni (15.05). Următoarele două jocuri vor avea loc la Sibiu, pe 18 și 20 mai.

La finalul meciului doi, Tudor Costescu a vorbit pentru pagina de Facebook Baschet Rapid, echipa sa irosind un avantaj de 16 puncte:

„Nu știu ce s-a întâmplat după primul sfert. Trebuie să revedem meciul. Am avut o organizare foarte proastă în atac. N-am putut să speculăm, cel puțin în partea a doua, avantajele pe care puteam să ni le creăm. Din păcate am jucat ca 5 jucători. Nu am jucat ca o echipă și asta ne-a costat. Din păcate am pierdut avantajul terenului propriu în această serie. Urmează deplasarea la Sibiu, să vedem ce putem rezolva acolo.

Deocamdată nu ne gândim la meciul decisiv. Ne gândim cum să schimbăm ceea ce a mers foarte prost acum, adică majoritatea execuțiilor din partea a doua și să venim cu măcar o victorie de acolo.”

Seria continuă cu 1-1 la general și se mută la Sibiu pe 18 și 20 mai, primul joc din Sala Transilvania urmând să înceapă la ora 20.00 și va fi televizat.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!