Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu avem prea multe modificări de făcut din punct de vedere tactic sau al lotului”

Tudor Costescu: „Nu avem prea multe modificări de făcut din punct de vedere tactic sau al lotului”

FC Argeș Basketball va juca pe terenul lui CSM CSU Oradea primul joc din cadrul finalei mici a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duelul din Arena Antonio Alexe fiind programat pentru luni, 23 mai.

Înaintea întâlnirii de la Oradea, Tudor Costescu a vorbit pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball în primul rând despre faza anterioară, cea a semifinalelor, și apoi a amintit duelul cu bihorenii, despre care a afirmat că va fi abordat fără presiune și cu dorința de a presta un joc competitiv:

„Am încheiat fazele semifinale ale campionatului, din păcate, într-un număr minim de jocuri. Ne-am fi dorit să facem mult mai mult decât am reușit să facem, în aceste trei meciuri, împotriva adversarilor. A trebuit să ne obișnuim cu situația în care ne-am aflat.

Mă bucur cel mai mult pentru faptul că am avut ocazia să demonstrăm, în fața acestui public absolut minunat, dorința noastră de a câștiga și eforturile continue pentru a reprezenta clubul.

Ne așteaptă, în mod evident, o finală mică la fel de greu de abordat pentru noi, dar sper ca băieții să mai găsească resurse pentru a putea ridica pretenții în fața adversarilor noștri. Nu avem prea multe modificări de făcut din punct de vedere tactic sau al lotului. Așadar, ajustările pe care le facem vor trebui să țină cont de resursele de energie pe care le mai avem la dispoziție și de starea de sănătate a băieților. Mergem la Oradea fără presiune și cu dorința de a presta un joc competitiv.”

Meciul de astăzi, 23 mai, din Arena Antonio Alexe începe la ora 17.30 și va putea fi urmărit pe Digisport 2, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!