Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Nu e de ajuns să joci frumos sau să joci bine”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.10.2021

Tudor Costescu: „Nu e de ajuns să joci frumos sau să joci bine”

FC Argeș Basketball a învins-o pe CSM Ploiești cu scorul de 74-70, într-un meci în care au fost conduși și la 16 puncte. Piteștenii au ajuns la 4 victorii din 4 meciuri în Liga Națională. Tudor Costescu a vorbit despre succesul elevilor săi la finalul unei săptămâni dificile.

“Este o victorie obținută cu foarte mult efort, în fața unui adversar pe care vreau să îl felicit pentru combativitate și pentru reușitele atât din atac, cât și din apărare. Am avut, în prima parte, momente destul de dificile în a reuși să ne dezvoltăm jocul ofensiv și ei ne-au pus reale probleme la finalizare. Însă, mă bucur că băieții au reușit să se mobilizeze în partea a doua. Am reușit să creștem intensitatea ïn faza de apărare și să le oprim elanul ofensiv.

Poate că nu a fost un meci de o mare calitate din punct de vedere baschetbalistic, dar pot spune că a fost o încleștare, un angajament foarte aspru, și asta face ca victoria să fie cu atât mai prețioasă. Nu e de ajuns să joci frumos sau să joci bine, important e să câștigi. Mă bucur că am reușit asta, în urma unei săptămâni nu prea ușoare. De aceea, vreau să felicit și jucătorii care au făcut eforturi deosebite să fie pe teren.”, a declarat tehnicianul trupei din Trivale conform Facebook/FC Argeș Basketball

În următoarea etapă, FC Argeș va primi vizita celor de la BC Athletic Constanța.

*foto: arges-sport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!